Stek Woon & Lifestyle Magazine

Buitenkijker: Ibiza tuinstijl

Maak het buiten net zo mooi als binnen. Kies dezelfde tuinstijl als jouw woonstijl en binnen en buiten worden één. We nemen een kijkje in de tuin en tuinkamer van interieurstyliste en woonwinkel eigenaresse Anne Marie. Zij richtte haar buitenruimte in, in de Ibiza tuinstijl. Een heerlijke tuin die net zo licht is als de inrichting van haar woning. Een waar buitenparadijs waar de woonstijl van Anne Marie duidelijk te zien is. Kijk maar mee!

Fotografie: Urban Hippos
Styling: Anne Marie

Ibiza tuinstijl

Wit wit wit

Voor een Ibiza tuinstijl kies je allereerst voor een witte basis. En kies je voor natuurlijke materialen zoals hout. Zo sluit deze tuinkamer helemaal aan op de natuur. Ook voor de inrichting is gekozen voor mooie houten meubels en vooral lichte kleuren. Ideaal natuurlijk als je een eigen woonwinkel hebt waar al deze prachtige meubels en accessoires te koop zijn. Shop deze tuinstijl www.annemariewonen.nl

Ibiza tuinstijl | Stek Magazine Annemarie wonen
Ibiza tuinstijl | STek Magazine Annemarie wonen

Binnen en buiten worden één

Ibiza tuinstijl | STek Magazine Annemarie wonen

Ibiza aan huis

Hout, lichte tinten en vooral veel wit vormen de basis van een Ibiza tuinstijl. Je tuin krijgt een stoer karakter door grind toe te voegen. En natuurlijk spelen planten een belangrijke rol. Van weelderige siergrassen tot olijfbomen. Ook een wilde bloementuin past goed in de Ibiza-look. Zolang het maar groen is en jou een vakantiegevoel geeft!

Ibiza tuinstijl | STek Magazine Annemarie wonen

Oase en rust met natuurlijke kleuren en materialen

Ibiza tuinstijl | STek Magazine Annemarie wonen

Reageer