Stek Woon & Lifestyle Magazine
yellow dining chairs

Moderne loft: Binnenkijken

Binnenkijken is altijd leuk! Deze keer nemen we een kijkje in een deze moderne loft ontworpen door Denis Krasikov. Denis heeft tal van mooie projecten op zijn naam staan. Hij begon ooit met het ontwerpen van ondermeer theepotten en dat groeide uit tot complete interieurontwerpen. Zijn eerste designs waren binnen zijn familie- en vriendenkring maar al gauw kreeg hij ‘echte’ opdrachten.

Moderne loft | Binnenkijken

Moderne loft

Deze prachtige moderne loft staat in Praag. De stijl van ontwerper Denis Krasikov typeert zich door de invloed van Scandinavië met gebruik van natuurlijke stoere materialen.

Moderne loft | Denis Krasikov

Authentieke uitstraling

Deze moderne loft bevindt zich op de bovenste verdieping van een historisch gebouw middenin het stadshart van Praag. Door het gebruik van authentieke materialen past de stijl van het appartement perfect bij de uitstraling van het pand.

De stijl van ontwerper Denis Krasikov

Quotes in het interieur

In alle ontwerpen van Denis komen leuke quotes terug. Niet alleen op posters maar ook groot geschilderd op muren. Het geeft een persoonlijke sfeer en een knipoog aan een interieur. Ook in deze moderne loft geven de quotes een speels resultaat.

Moderne loft ontwerp

Kleurgebruik woonkamer

Naast de Scandinavische basistinten van grijs, zwart en wit koos Denis voor een paar mooie opvallende kleuraccenten zoals het turquoise kleed en de gele stoelen. Het geel komt ook weer terug in de kussens op de bank en stoel in de woonkamer

Moderne loft ontwerper Denis Krasikov
Moderne loft ontwerper Denis Krasikov
Moderne loft ontwerper Denis Krasikov

Klein appartement inrichten

Ondanks dat de ruimte beperkt is in deze moderne loft, zijn toch alle belangrijke elementen aanwezig. Door het aanbrengen van een vide is er een apart slaapgedeelte ontstaan. De ruimte daaronder is benut als kastruimte.

Pallet bed
Vide als slaapgedeelte
Quotes schilderen op stenen muur
Moderne loft ontwerper Denis Krasikov
Moderne loft ontwerper Denis Krasikov

Industrieel interieur

Door een groep van industriële lampen op te hangen en het gebruik van zwart staal bij de trap en de slaapkamerconstructie krijgt de ruimte een stoere industriële uitstraling. Dit zijn de basis ingrediënten voor een moderne loft. Ook de badkamer is in dezelfde stijl ontworpen met zwart en witte basis gecombineerd met warm hout. Zo heb je een goede basis om eventueel kleuraccenten toe te voegen in de vorm van accessoires.

Moderne loft ontwerper Denis Krasikov

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.