Stek Woon & Lifestyle Magazine
yellow dining chairs

Binnenkijker: Moderne loft

Binnenkijken is altijd leuk! Deze keer nemen we een kijkje in een loft ontworpen door Denis Krasikov. Deze jonge ontwerper heeft tal van mooie projecten op zijn naam staan. Hij begon ooit met het ontwerpen van ondermeer theepotten en dat groeide uit tot complete interieurontwerpen. Zijn eerste designs waren binnen zijn familie- en vriendenkring maar al gauw kreeg hij ‘echte’ opdrachten.

chevron-stripe-duvet

Scandinavische loft
Deze prachtige loft staat in Praag. Zijn stijl typeert zich door de invloed van Scandinavië met gebruik van natuurlijke stoere materialen.

chrome-chair

Authentieke uitstraling
Deze loft bevindt zich op de bovenste verdieping van een historisch gebouw middenin het stadshart van Praag. Door het gebruik van authentieke materialen past de stijl van het appartement perfect bij de uitstraling van het pand.

lets-drink-champagne

Quotes in het interieur
In alle ontwerpen van Denis komen leuke quotes terug. Niet alleen op posters maar ook groot geschilderd op muren. Het geeft een persoonlijke sfeer en een knipoog aan een interieur.

lofted-bedroom-design

Kleurgebruik woonkamer
Naast de Scandinavische basistinten van grijs, zwart en wit koos Denis voor een paar mooie opvallende kleuraccenten zoals het turquoise kleed en de gele stoelen. Het geel komt ook weer terug in de kussens op de bank en stoel.

small-sofa round-coffee-table pitched-roof-apartment

Klein appartement inrichten
Ondanks dat de ruimte beperkt is zijn toch alle belangrijke elementen aanwezig. Door het aanbrengen van een vide is er een apart slaapgedeelte ontstaan. De ruimte daaronder is benut als kastruimte.

pallet-bed teal-area-rug tv-stand-ideas white-brick white-tile-bath

Industrieel interieur
Door een groep van industriële lampen op te hangen en het gebruik van zwart staal bij de trap en de slaapkamerconstructie krijgt de ruimte een stoere industriële uitstraling. De badkamer is in dezelfde stijl ontworpen met zwart en witte basis gecombineerd met warm hout.

eclectic-dining-design

Roomdivider stenen muur
Door het plaatsen van een muurtje in het midden tussen het zitgedeelte en de eettafel of werktafel krijg je het idee dat er meerdere ruimtes zijn en wordt de ruimte ook meteen een stuk gezelliger.

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover