Stek Woon & Lifestyle Magazine
design loft miami shores

Beton interieur

Dit loft appartement bevindt zich in Miami, vlakbij de kust. Een prachtig ontworpen appartement met een industriële uitstraling. Het beton interieur is gecombineerd met houten meubels. Door de combinatie met hout krijgt het toch een sfeervol geheel.

003-design-loft-miami-shores

Interieur beton en hout

De loft heeft een enorm hoog plafond en lijkt daardoor ook heel ruimtelijk. De keuken past perfect in het geheel met de combinatie van een beton interieur en hout. Doordat alle keukenkast en het kookeiland in hout zijn uitgevoerd krijgt de woning een meer warme uitstraling. Erg leuk zijn de hoge barkrukken met hout en industriële vorm. Door de vele grote raampartijen heeft de loft veel lichtinval. Boven de keuken is een platform gemaakt met een balustrade. Omdat de loft open is gebleven en de grote hoogte behouden heeft versterkt dit het ruimtelijke gevoel.

Industrieel keuken inrichting
keukenaccessoires
Ronde tafel op boomstam

Industriële loft

Voor de meubels en accessoires is bewust gekozen voor veel hout. Zo ook deze stoere glazen tafel met boomstronk onderstel. Het hout van de keuken komt zo ook weer terug in rest van de ruimte. De keuze voor een ronde vorm van de tafel geeft een beton interieur een zachtere uitstraling. Voor de eetkamerstoelen is gekozen voor een rieten zitting en houten ronde leuningen. Juist de combinatie van materialen in deze loft maakt het tot een sfeervol en logisch geheel.

Interieur design loft
Design loft inrichten

Sfeervolle accessoires

In het beton interieur van deze loft is de zithoek ingericht met een heerlijke zitbank die juist niet modern en strak is. De kleur van de bank is wit net zoals alle muren. Ook voor de salontafel is gekozen voor wit en deze is net als de eetkamertafel rond. Met woonaccessoires in meer warme aardetinten zoals de kussens en de vazen is dit de perfecte aanvulling op de veelal betonnen materialen. Zo is deze industriële loft een mooi voorbeeld hoe je materialen en kleuren kan combineren tot een harmonieus geheel.

Industrieel interieur

Industrieel interieur met hout

Fotografie: Alex McKenzie

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.