Stek Woon & Lifestyle Magazine
Binnenkijken:Aantafelmet&#;

7 x binnenkijken met Marleen

In de rubriek ‘Aan tafel met…’ schoof Marleen Lubbertsen aan bij één van haar klanten van een handgemaakte tafel. Een tafel op maat maken is heel persoonlijk. Daarom was het ook heel leuk om te zien waar de tafel terecht komt en wat de rest van de inrichting is. Welke stoelen of bank staan er bij de tafel? We zetten de interviews voor je op een rijtje. Wil je meer informatie over de tafels en de winkel van Marleen? Neem een kijkje op Lijnmfornow.nl

Fotografie: Gieta Arendsen giet-arendsen.com

Licht, fris en modern

In de allereerste ‘Aan tafel met…’ schoof Marleen aan voor een ontbijtje bij Caroline van Huigenbos. Meer foto’s vind je hier

Grijze hoekbank met houten salontafel

Zwart, wit en hout

In de tweede editie was het de beurt aan Milou Jaskulski uit Dronten. Ze heeft haar huis prachtig ingericht met een basis van zwart, wit en grijs en warm hout zoals de eettafel en een aantal recyclede meubels zoals het wijrek van pallets. Je leest het interview hier.

Zwart wit inrichting

< h2 >Modern industrieel met een touch of cosiness In editie drie nam Marleen een kijkje in Harderwijk bij Anouk en Michael. Zij kozen voor een tafel van microbeton en staal. Kijk hier voor het interview en de vele mooie foto’s van het moderne interieur van Anouk.

modern industrieel woonkamer

Modern Scandinavisch met kleuraccenten

In de vierde editie nam Marleen plaats aan de handgemaakte tafel voor Irene en Mark in Harderwijk. Zij kozen voor een tafelset van robuuste houten wagondelen met een V-poot en een bijpassende salontafel. Voor het interview en foto’s kijk je hier

handgemaakte tafel wagondelen

De nieuwste woontrends

In de zomereditie staat een heel leuk interview met Charlotte van Loods5 in Amersfoort. Zij vertelt ons over de nieuwste woontrends, hoe ze op de hoogte blijft van al het woonnieuws en over haar eigen stijl.

Loods5 amersfoort

Strak, gecombineerd met warme houten spullen

In de zesde editie interviewden we Marjolein. Zij woont in een appartement in Harderwijk. Zij koos voor een handgemaakte tafel van robuuste wagondelen. Je leest het hele artikel hier.

tafel oude wagondelen

Stoer, modern en chique

In deze laatste ‘Aan tafel met…’ zijn we bij Marleen thuis. Leuk om te zien hoe zij haar huis heeft ingericht. Ze beschrijft haar stijl als stoer, modern en chique. Je leest het artikel hier.

3

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.