Stek Woon & Lifestyle Magazine
Plantenwinkels Het Oosten Aalsmeer

5 x meer groen in huis

Veel planten zorgt niet alleen voor fijn groen in huis maar is natuurlijk ook heel goed. Je hebt vast wel eens gehoord van de Urban Jungle trend. Hoe meer groen in huis, hoe beter is het motto. Inmiddels vinden wij het geen trend meer. Het is meer een vast onderdeel geworden van ons interieur. En in elke kamer mag best een plantje staan. In welke vorm dan ook. We inspireren je dan ook graag met 5 x meer groen in huis. We zijn natuurlijk heel benieuwd of jullie ook zo van groen in huis houden. Laat het weten in een reactie!

Groen in huis

Zuiverend groen

Zoals gezegd zijn planten in huis ook heel gezond. Je kunt ook bewust kiezen voor bepaalde soorten planten die de lucht optimaal zuiveren. Het merk O’Green heeft een hele serie planten die kleine tot grote oppervlaktes zuiveren. Neem een kijkje voor meer informatie over zuiverende planten

Groen in huis

Groen in huis

Ga je voor een grote plant, een paar kleine bij elkaar? Dezelfde soorten of juist allemaal verschillend? Je hebt tegenwoordig zoveel leuke potten, plantenstaanders, plantenhangers of stolpen. José laat je in haar huis alle verschillende groene ideeën zien.

Groen in de badkamer

Groen in huis in elke ruimte? Ja, waarom niet?! Ook in de badkamer doen planten het goed. Kies dan wel planten die houden van een vochtige en warme ruimte. Tropische planten bijvoorbeeld zoals de bananenplant doen het goed. Lees verder voor meer groene decoratietips in de badkamer.

Groen in huis

Geen groene vingers

Wie weet heb je nu heel veel inspiratie om lekker aan de slag te gaan met meer groen in huis maar denk je ook ‘bij mij overleeft het toch niet’. Ilse is ook dol op de Urban Jungle trend maar geen groene vingers. Ze schreef een blog met groentips hoe zij toch veel groen in huis heeft en hoe je de uitdaging aan kan gaan.

Groen in huis | Tuincentrum 't Oosten

Shopping tips

Vind je het leuk om wat inspiratie op te doen? Tuincentra zijn natuurlijk altijd fijn om te bezoeken. Wij zijn zelf groot fan van ’t Oosten in Aalsmeer. Een heel groot tuincentrum met een walhalla aan planten. You name it en zij hebben het. Een andere aanrader zijn de zogenaamde stadstuinwinkels zoals Wildernis in Amsterdam, onze naamgenoot Stek in Rotterdam of Groene vingers in Delft.

1 reactie

  • Leuke blog over groen in huis! Wij van kwekert.nl hebben ook een leuk product ontwikkeld voor binnenshuis! Namelijk een manier om zelf jouw eigen kruiden te kweken in je huis. Neem eens een kijkje op kwekert.nl

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.