Stek Woon & Lifestyle Magazine
StekMagazine Badkamer HR

Groen in de badkamer

Rust is belangrijk in een badkamer. Kies daarom niet voor te veel kleuren maar liever één kleur in verschillende tinten. Gebruik daarbij natuurlijke materialen zoals hout en een paar mooie planten. Groen in de badkamer is eenvoudig toe te passen. We geven je een paar tips en laten je zien hoe je met groen een natuurlijke look creëert.

StekMagazine Badkamer HR
Badkameraccessoires

Wil je meer groen in de badkamer of een andere kleur? Kies dan voor een basis van neutrale kleuren. Zo kun je door badkameraccessoires vaker van look veranderen. Durf te combineren! Zoals bijvoorbeeld met blauw en groen. Zorg er altijd voor dat de kleuren wel terugkomen. In bijvoorbeeld de handdoeken of de badmat. Maar je kan ook denken aan een rieten mand met blauw en een groene plant of leuke potjes op je badkamermeubel. Zo ben je altijd up tot date met de nieuwste badkamertrends.

Producten: Mand van HK living, krukje van Kwantum, handdoek op krukje van Ottomania en doucheproducten van Rituals

Groen in huis | Planten in de badkamer

Groen in de badkamer

Erg leuk voor in de badkamer is een decoratieladder. Je kan er namelijk van alles aanhangen. En eenvoudig verplaatsen. Ook kun je zo groen in de badkamer toevoegen. Hang er een mooie Zenza plantenhanger aan met bijvoorbeeld een vetplant. Of kleed het aan met een mooie groene hammam doek.

Kleur in de badkamer tips
Groen in de badkamer tips

Natuurlijke kleuren badkamer

Kies voor een mooie natuurlijke basis van bijvoorbeeld wit en grijs met verschillende blauwtinten. Dat geeft al snel een spa gevoel in de badkamer. Je mag hier namelijk best voor wat meer neutrale tinten kiezen. Ook blauw is een fijne koele kleur die je eenvoudig toevoegt met accessoires. De kleuren groen in de badkamer geeft sfeer en rust en combineert daarbij mooi met het blauw. Een mooie palm in een grote witte pot zorgt voor een mooi geheel. Neem voor meer badkamerinspiratie ook eens een kijkje op Pinterest

Fotografie & Styling voor Stek Magazine: Binti Home

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.