Stek Woon & Lifestyle Magazine

4 x Tips voor jouw boutique hotel huis

Kun jij ook zo wegdromen bij de inrichting van een boutique hotel huis? Voor elke interieur liefhebber vormen hotels wel een inspiratiebron. Het leuke van deze stijl is dat je verschillende materialen en kleuren heerlijk kan combineren. We geven je een aantal tips hoe je met SUNWAY® raambekleding jouw boutique hotel aankleedt.


TIP #1
HUISELIJKE SFEER

Zowel luxe als warmte is belangrijk in de boutique hotel huis stijl. Een kamer een knusse sfeer geven, dat kan eenvoudig met SUNWAY® Parametre® Shades, die je heel mooi als room divider kan toepassen. Met een fijn zitgedeelte, aparte eetruimte en omdat een home office niet kan ontbreken, tover je jouw living om tot een chique hotellounge. Ook zijn Parametre® Shades ideaal voor grote raampartijen. Hierdoor behoud je een fantastisch uitzicht en kan je naar wens de ruimte eenvoudig intiem maken. 

Hotel huis raambekleding | Stek Magazine | Sunway

SUNWAY® Parametre® Shades
Staalnummer 6402

Je tovert jouw living op tot chique hotellounge. Een fijn zitgedeelte, aparte eetruimte en natuurlijk een home office. 

Picture 152

TIP #2
DE LUXE VAN LICHT

Een hotelkamer is vaak heerlijk licht. Zeker met de lente in zicht, halen we maar wat graag licht in huis. Raambekleding speelt daarbij natuurlijk een belangrijke rol. Wil je veel lichtinval, maar geen inkijk? Dan zijn SUNWAY® rolgordijnen de ideale keuze. Ze passen namelijk in elk interieur en zijn leverbaar in verschillende transparanties. Heb je grote ramen of een schuifpui? Dan zijn paneelgordijnen van stof of de nieuwe Nubus® paneelgordijnen van kunststof heel mooi.

Tip: kies de kleuren van je muur, rolgordijnen en accessoires in ton sur ton kleuren, zodat je een harmonieus geheel krijgt. 

Hotel huis raambekleding | Stek Magazine | Sunway

SUNWAY® Rolgordijnen
Staalnummer 8241

Hotel huis raambekleding | Stek Magazine | Sunway

SUNWAY® Nubus® Shades
Staalnummer 1003

Een hotelkamer is vaak heerlijk licht. En zeker met de lente in zicht, halen we maar wat graag licht in huis. 

Hotel huis raambekleding | Stek Magazine | Sunway

SUNWAY® Vouwgordijnen
Staalnummer 4118


TIP #3
PERFECTE TINT

In een boutique hotel huis mogen kleuren niet ontbreken. Zeker in een slaapkamer geven donkere en warme tinten een geborgen gevoel. Durf te combineren: donkerblauw met warm okergeel bijvoorbeeld. Ook verschillende patronen en printjes kun je gerust mixen, zolang je er maar voor zorgt dat alles een harmonieus geheel wordt. Kies daarom ook je raambekleding in dezelfde kleurstelling. Matchende structuren en prints vind je bijvoorbeeld in de collectie Nubus® Shades. SUNWAY® raambekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren. Jouw perfecte tint zit er dus altijd bij.

Sunday Duette Shades | Stek Magazine

SUNWAY® Duette® Shades
Staalnummer 8684

In een boutique hotel huis mogen kleuren niet ontbreken. Kies daarom ook je raambekleding in dezelfde kleurstelling. 

Sunday Nubus Shades

SUNWAY® Nubus® Shades
Staalnummer 1047

Gekleurde vouwgordijnen woonkamer | Stek Magazine

SUNWAY® Vouwgordijnen
Staalnummer 4104


TIP #4
NATUURLIJKE MATERIALEN

Naast warme kleuren zien we ook veel aardetinten terug in de interieurtrends. Die matchen natuurlijk perfect met natuurlijke materialen. Houten jaloezieën van SUNWAY® raambekleding geven die all natural look en reguleren tegelijkertijd de lichtinval. Maar ook linnen is een mooie optie, een luchtige stof met een aardse sfeer. Denk hierbij aan de prachtige vouwgordijnen van SUNWAY® raambekleding. Zo heb je een mooie basis voor jouw hotel huis.

Sunway vouwgordijnen | Stek Magazine

SUNWAY® Vouwgordijnen
Staalnummer 4140

Houten jaloezieën van SUNWAY® raambekleding zijn de perfecte basis voor een natuurlijke hotel stijl. 

Houten jaloezieën in de slaapkamer | Stek Magazine

SUNWAY® Houten Jaloezieën
Staalnummer 2822

Hotel huis inrichten | Paneelgordijnen Sunway raambekleding | Stek Magazine | Hotel huis inrichten

SUNWAY® Paneelgordijnen
Staalnummer 9149 en 9121

Meer inspiratie

Laat je inspireren en informeren in de SUNWAY® showroom. Wil je meer informatie of wil je de raambekleding eens bekijken? Neem dan eens contact op met een showroom bij jou in de buurt. Bezoeken van de winkel kan op afspraak, zodat je je veilig kan laten informeren en inspireren. Check de website www.sunway.nl 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.