Stek Woon & Lifestyle Magazine

Spice up your kitchen met SUNWAY raambekleding

Raambekleding is een grote sfeermaker in elke ruimte. Ook in je keuken. Naast praktische keuzes kan keuken raambekleding ook jouw stijl benadrukken. SUNWAY® heeft vele soorten en maten exclusieve raambekleding. Laat je inspireren door de vele kleuren en mogelijkheden.

Keuken raambekleding Sunway | Stek Magazine

Keuken raambekleding met pit

Welke soort raambekleding je kiest voor jouw keuken hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de stijl van je keuken. Heb je veel inkijk? Heb je een zonnige keuken of juist een donkere keuken? Naast het type keuken raambekleding kan de kleurkeuze ook heel veel impact hebben. Neutrale tinten zijn een veilige keuze voor elke moderne en tijdloze keuken. Met gekleurde pannen en accessoires kun je elk seizoen zo weer een nieuw kleurtje aanbrengen.

Kleuren

Maar je kan ook juist de raambekleding gebruiken om jouw keuken de nodige ‘spice’ te geven. Een neutrale witte keuken bijvoorbeeld krijgt een heel andere uitstraling met een mooie tint raambekleding. Vind je het lastig om te kiezen? Net zoals elk recept begint de inrichting van de keuken ook met het juiste basisingrediënt: mooie raambekleding. Mix en match erop los en probeer alle prachtige kleuren van SUNWAY® Duette® Color on Demand Shades uit. Naast de keuken kun je ook meteen kijken wat het effect is voor jouw woonkamer. Welke kleur past bij jou?

SUNWAY Duette® Color on Demand Shades configurator

Duette® Color on Demand Shades configurator

Color on Demand

Kleur is helemaal terug in het interieur. Grijze banken maken plaats voor warmere kleuren. Ook in de vloerkleden zien we veel terra-tinten en mooie patronen. Je raambekleding kan gewoon meedoen in deze trend. SUNWAY® biedt met Duette® Color on demand Shades een collectie met keuze uit maar liefst 800 kleuren. Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Dat is naast decoratief ook heel functioneel. Ze zijn isolerend en je kunt zo op stookkosten besparen in de winter. In de zomer reduceren ze de warmteopname. Je huis blijft zo koeler. Bovendien zorgen ze voor een verbeterde akoestiek in huis. Dat is zeker plezierig in de keuken waar je vaak een harde vloer hebt. Keuken raambekleding is mooi en functioneel.

Hoe werkt het?

In de collectie zit een kleurenwaaier met 800 kleurstalen. Daaruit kies je de kleur die het best bij jouw interieur past. Houd de kleurenwaaier eenvoudig bij je keuken, muur, bank of kussens en kies de perfect bijpassende kleur. Van licht tot donker en van wit tot felle kleuren. Zo breng jij elke ruimte tot leven en kies je de juiste kleur keuken raambekleding.

Keuken raambekleding Sunway | Stek Magazine

Houten jaloeziëen

Ga jij meer voor de natuurtinten? Dan staan houten jaloezieën heel mooi. Heb jij een houten keukenblad of een houten vloer? Zoek een houten jaloezie in dezelfde tint en de sfeer in je keuken is meteen warm en gezellig. Maar ook hout is leverbaar in zoveel tinten. Wat dacht je van keuken raambekleding in de vorm van zwarte houten jaloezieën, voor een stoere uitstraling?

Keuken raambekleding Sunway | Stek Magazine

Een geheel ander type houten raamdecoratie zijn de Woodweave Blinds (letterlijk: jaloezieën van geweven hout), een houten optrekgordijn.  

Woodweave blinds

Een bijzonder alternatief voor houten jaloezieën zijn Woodweave blinds. Dit zijn rolgordijnen of vouwgordijnen van geweven hout. Ook Woodweave blinds zijn in veel kleuren leverbaar. En welke kleur je ook kiest, met Woodweave blinds creëer je meteen een fijne sfeer. 


Woonkamer raambekleding Sunway | Stek Magazine

Rolgordijnen en Nubus® Shades

Rolgordijnen zijn altijd goed in een keuken. Een rolgordijn past namelijk in iedere stijl, of je nou een moderne, Scandinavische of een landelijke keuken hebt. Je kunt kiezen uit verschillende transparanties, waardoor jij de lichtinval in je keuken bepaalt. En ken jij de nieuwe Nubus® Shades al? Deze rolgordijnen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Ze zijn eenvoudig af te nemen met een spons. Hoe handig is dat in jouw keuken? Bovendien zijn ze leverbaar in prachtige, frisse kleuren en in tijdloze dessins. Aluminium baleinen geven deze rolgordijnen een chique uitstraling. Een echte eyecatcher in jouw keuken. 

SUNWAY Nubus® Shades configurator

SUNWAY Nubus® Shades configurator

Bedieningsvormen

Bij elke raamdecoratie zijn verschillende bedieningsvormen mogelijk:

 • SmartCord®
  Het Smartcord® model is een kindveilig vrijhangend model met zeer eenvoudig te bedienen intrekbaar optrekkoord.
 • Eindloos koordbediening en Top Down/Bottom Up
  Standaard wordt de Duette® Color on Demand Shade geleverd met Eindloos koordbediening. Deze is ook leverbaar in de populaire Top Down/Bottom Up uitvoering.
 • LiteRise 
  LiteRise® is een kindveilig model, bedienbaar door middel van een handgreep aan de onderlat. LiteRise® is ook leverbaar in de populaire Top Down/Bottom Up uitvoering.
 • PowerTouch
  De koordloze PowerTouch bediening heeft een motor die aangedreven wordt door een geïntegreerd accupack.
 • Simplicity Motor bediening
  De Simplicity Motor wordt aangedreven door een geïntegreerd accupack. Bediening gaat via een 5-kanaals radio gestuurde (RF) afstandsbediening. 

Smart Home

Woon jij al in een Smart Home? SUNWAY® raambekleding past daar perfect in. Dus als jouw cappuccino ’s ochtends automatisch gezet wordt en Sonos zachtjes jouw favoriete playlist afspeelt, dan doet je SUNWAY® raambekleding gewoon mee in jouw flow. 

Vele mogelijkheden

We hopen dat we je hebben geïnspireerd met ons verhaal. Er is zoveel mogelijk. En welke kleur jij ook kiest dit najaar, er is altijd perfect passende raambekleding. Natuurlijke materialen, luxe stoffen, basic kleuren, uitgesproken kleuren, alles kan!

SUNWAY® heeft voor elke keukenstijl de perfecte raambekleding. Van naturel tinten tot kleurrijk. Van prachtige stoffen rolgordijnen tot houten jaloezieën. De basis voor elke smaakvolle keuken!

Keuken raambekleding Sunway | Stek Magazine

Kijk voor keuken raambekleding en de complete collectie van SUNWAY® op www.sunway.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.