Stek Woon & Lifestyle Magazine
10x tuindecoratie | Stek Magazine

10x tuindecoratie onder de € 30

Kan jouw tuin of balkon wel wat gezelligheid gebruiken? Ook met een klein budget kom je al een heel eind. Wij hebben 10x de leukste tuindecoratie onder de € 30 voor je op een rij gezet. Een gezellige tuin of terras hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! Shop nu de mooiste aankleding voor jouw tuin, terras en balkon!

Vloerkleed | Stek Magazine

1. Kleed de tuin aan

Haal de sfeer van binnen naar buiten met een mooi tuinkleed: dé trend van dit moment. Zo creëer je eenvoudig een huiselijk sfeertje in je buitenruimte. Want de nieuwe woonkamer is een tuinkamer. Met de nodige tuindecoratie kleed je je tuin net zo leuk buiten aan als binnen.

Bekijk alle buiten vloerkleden

Kussens | Tuindecoratie Stek Magazine

2. Vrolijke tuinkussens

Creëer buiten een gezellige sfeer met een mix van tuinkussens, zoals dit vrolijke sierkussen. Van kussens kun je er nooit genoeg hebben, toch?

Bekijk alle tuinkussens

Verlichting | Kussens | Tuindecoratie Stek Magazine

3. Lichtje in het donker

Tot in de late uurtjes buiten zitten met vrienden en familie, wie wil dat nu niet? Met dit leuke lichtsnoer zit je er de hele avond sfeervol bij en wordt je tuindecoratie mooi belicht.

Bekijk alle buitenverlichting

Lantaarn | Stek Magazine

4. Een sfeermaker

Geef jouw tuin een knusse sfeer met deze multifunctionele buitenlantaarn. Leuk voor binnen en buiten! En je kan hem zo overal mee naar toe nemen.

Bekijk alle lantaarns

Hangende bloempot | Kussens | Tuindecoratie Stek Magazine

5. Hangende plant

Velen herkennen het misschien wel:  je bent gek op planten, maar je hebt er buiten weinig ruimte voor. Bijvoorbeeld op een smal balkon of terras. De oplossing? Ga de lucht in! Hang bijvoorbeeld je planten op in deze plantenhanger, want in de hoogte is er nog genoeg ruimte!

Bekijk alle hangende bloempotten

Pot | Stek Magazine

6. Potje met bloemen

Mocht jij wel gezegend zijn met een grotere buitenruimte, maak het dan compleet door bloempotten in verschillende formaten en vormen te combineren. Deze basic bloempot gaat jaren mee! Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bekijk alle bloempotten

Vuurkorf | Stek Magazine

7. Brandend vuurtje

Gezellig met een groep vrienden rondom een brandende vuurkorf is hét recept voor de ultieme zomeravond. Met dit stoere exemplaar is een sfeervol vuurtje zo gestookt. Dit mag niet ontbreken in jouw nieuwe tuindecoratie.

Bekijk alle vuurkorven

Voetstuk | Stek Magazine

8. Op een voetstuk

Eén van onze favorieten in dit rijtje is deze plantenstandaard. Met deze strakke plantenstandaard zet jij je plant op een voetstuk: en dat verdient hij ook nog!

Bekijk alle buitendecoratie

Gieter | Tuindecoratie Stek Magazine

9. Gieter om mee te pronken

Drie keer heen en weer lopen om je planten water te geven? Helemaal niet nodig! In deze populaire gieter past wel 12 liter water, waardoor je in één keer klaar bent. Naast water geven is deze trendy gieter natuurlijk ook een mooie tuindecoratie. Je kan hem overigens in verschillende mooie kleurtjes kopen.

Bekijk alle gieters

Blad | Stek Magazine

10. Dag saaie buitenmuur

Ben je gek op groen in je tuin, maar ben je geen ster in de verzorging ervan? Deze metalen Monstera plant gaat nooit dood, dat beloven we!
Bekijk alle tuinaccessoires

Nog meer tuindecoratie? Neem een kijkje bij onze top 5 tuinkleden en hanglampen voor buiten

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.