Stek Woon & Lifestyle Magazine

Deze zomer heerlijk genieten in je eigen tuin

Als je denkt aan een zomer genieten in je eigen tuin, denk je meteen aan lekker zitten. Waar we binnen vaak kiezen voor een ruime hoekbank, nemen we buiten (nog) vaak genoegen met een tafel en stoelen. Ga je voor comfortabel en gezellig? Maak dan een echte huiskamersfeer buiten. Een lekkere ruimte hoekbank of twee wat kleinere banken en een lage tafel erbij. Neem wel een wat ruime tafel zodat je er ook gezellig een hapje kan eten! Ter inspiratie een paar leuke loungesets op een rijtje.

Oosters tintje

Houd je van Oosterse sferen in de tuin? Een mooi buddha beeld en waterpartijen? Dit is een mooie moderne loungeset uitgevoerd in aluminium. En dat is wel zo handig omdat het tegen een stootje en ook het wat mindere weer in Nederland kan. Kussens zijn ook weersbestendig. Dat scheelt weer om ze elke avond op te ruimen!

Strand thuis

Wat geeft meer een vakantiegevoel in de zomer dan het strand?! Deze stoere set van steigerhout past precies bij de look van een strandtent. Maar dan gewoon lekker in je eigen tuin. Door de dikke kussens, heb je hiermee een fijne loungehoek.

 

 

Modern modulair

Voor het echte loungegevoel, kies je een set met een lage zitting.  Deze loungeset van tuinmeubelen.nl is ideaal als je vaak je opstelling wil veranderen. Je plaatste de losse elementen gemakkelijk van elkaar en met de koppelstukken weer aan elkaar.

Romantisch riet

Houd je van een wat meer romantische uitstraling? Dan is dit een heel leuke look. Het lijkt op riet maar is aluminium. Je hebt de natuurlijke uitstraling van gevlochten riet en de voordelen van lange levensduur. Plof lekker neer want deze bank kan tegen een stootje!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.