Stek Woon & Lifestyle Magazine
Nachtkastjes stoere slaapkamer | Cavetown | Stek Magazine

Zijn nachtkastjes nog altijd in? Zeker weten!

Als je je stoere slaapkamer inricht, mag je er zeker van zijn dat jij ook nog altijd voor nachtkastjes kiest. En dan liefst voor industriele nachtkastjes Een slaapkamer zonder nachtkasten is nog altijd ‘not done’. Je slaapkamer oogt leeg, onvolledig en daardoor minder stijlvol zonder nachtkastjes. Daarom is het aanbod van stoere nachtkasten bij Cavetown.nl ook zo groot. Wij geven jou hier alvast een paar tips voor als je dit bijzondere meubelstuk wilt aankopen.

Eén of twee nachtkastjes?

De vraag stelt zich elke keer als je nachtkasten aankoopt: één of twee? Ook al woon je vrij klein, dan raden wij toch aan om er twee te kopen. Als je ze netjes naast je bed kwijt kan, krijg je een mooi uitgebalanceerd geheel. Bij een minder grote slaapkamer plaats je er eentje naast je bed en het andere gebruik je bijvoorbeeld als standaard voor een plant of bijzettafeltje. Daardoor krijg je een uniform geheel, ook al gaat het hier slechts om een klein meubeltje.

Zen of uitbundig? Ga voor stoer!

Je hebt met zorg je meubelen voor je slaapkamer uitgekozen en het is een stoere stijl geworden? Super! Trek dit dan volledig door en kies ook voor robuuste nachtkastjes. Voor een rustige omgeving kies je voor strakke lijnen en egale tinten voor het hout. Hou het sober door hoofdzakelijk metaal of hoofdzakelijk hout te kiezen. Ga je meer voor uitbundig? Dan kun je gerust een contrast tussen je bed en het nachtkastje creëren. Het hoeft niet per sé van hetzelfde merk of ontwerp te zijn. Kies gerust voor stoere wielen of robuuste poten, opvallende houtsoorten, robuust metalen beslag en in het oog springende kleuren en vormen. Ook wit kan perfect! Ga voor een opvallende combinatie van naturel hout en metaal.

In welke omgeving plaats je je stoere nachtkastje?

De grote pluspunten van industriële nachtkastjes zijn de materialen. Hout en metaal komen bijna in elke omgeving tot hun recht. Plaats ze tegen een verweerde bakstenen muur, een betonlook muur of een strakke grijze muur. Het kan allemaal! Ook de trendy kleuren zoals mosgroen en nachtblauw zijn een uitstekende achtergrond. Plaats je het op een egale of ruwe houten vloer, een grijze betonvloer of op een verweerd vloerkleed? Een zorgvuldig uitgekozen industrieel nachtkastje is in elk geval zeer decoratief. Als je je nachtkastje op een overdachte manier gebruikt, dan geef je nog meer kracht aan je eigen stijl.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.