Stek Woon & Lifestyle Magazine

Winter wonderland: De nieuwe Renault TWINGO Electric in stralend wit

De Renault TWINGO heeft een hoog fungehalte. Het is een publiekslieveling met heerlijk veel ruimte, kortom het complete plaatje! Met de komst van de nieuwe Renault TWINGO Electric wil je deze compacte beauty helemaal graag hebben. In combinatie met een sprankelende persoonlijkheid biedt Renault nu een uitvoering met volledig elektrische aandrijving die nog meer rijplezier en comfort biedt. Verkrijgbaar in winters wit en natuurlijk helemaal aan te passen naar jouw persoonlijke interieurwensen!

Twingo Electric: Perfecte stadsauto

Net als de Twingo met verbrandingsmotor biedt de nieuwe Twingo Electric de kortste draaicirkel in deze klasse. Praktisch gezien betekent dat gewoon dat je super makkelijk kan parkeren en dat de meest smalle straatjes geen probleem meer zijn om doorheen te manoeuvreren. Achterwielaandrijving in combinatie met verschillende rijmodi maken het rijden nog leuker. Dankzij de 22 kWh-batterij hoeft de Twingo Electric slechts één keer per week te worden opgeladen als die voornamelijk voor korte afstanden wordt gebruikt. Even naar de supermarkt, de kinderen van en naar school brengen of je wekelijkse ritje naar de sportschool. Maar ook voor de langere ritten, een bezoekje aan je ouders aan de andere kant van het land of de stad bezoeken, is geen enkel probleem.


Interieur

Natuurlijk wil je net als thuis, jouw Twingo-interieur ook een persoonlijke touch meegeven. Vanaf de uitvoering Zen is de Twingo Electric leverbaar met keuze uit verschillende kleurthema’s voor delen van het dashboard en stuurwiel, randen van de ventilatieopeningen en stikwerk voor stoelbekleding en deurpanelen. De middenconsole biedt een fijne hoeveelheid opbergruimte en de transmissiehendel is versierd met een Electric-logo.

Met zijn compacte formaat en slimme ruimte-indeling is de Twingo Electric een echt maatje.


Ruimte genoeg

Compact betekent in dit geval niet dat er weinig ruimte is in de nieuwe Renault Twingo Electric Integendeel. Ook je vriendinnen kunnen ruim zitten. Je kan de achterbank en de passagiers stoelleuning neerklappen en dan heb je maar liefst 2.20 m laadruimte. Zo neem je gemakkelijk ook die ene leuke kast mee die jouw interieur gaat verfraaien. En natuurlijk heeft de Twingo Electric ook veel opbergruimte voor jouw persoonlijke spulletjes.

Twingo Electric | Stek Magazine

Elektrisch rijden

Bewuste keuzes maken is een ‘way of life’ geworden. Kies daarom ook voor elektrisch rijden. Naast een bijdrage aan de toekomst is overstappen ook financieel interessant. Een volle batterij kost tenslotte een stuk minder dan een volle tank. En met de modellen van Renault ben je ook verzekerd van een mooi design. De vraag is dus niet of je overstapt naar elektrisch rijden maar wanneer.

De batterij laadt bij de meeste publieke laadpunten tot vier keer sneller op dan bij de concurrentie dankzij de unieke Caméléon-lader. Na een half uur kun je alweer 100 km verder rijden.

Twingo Electric | Stek Magazine

Meer informatie over de Renault TWINGO Electric

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.