Stek Woon & Lifestyle Magazine
Hotel Finch

Winnen: Overnachting in boetiekhotel FINCH

Nederland heeft prachtige historische panden. Dat zijn geliefde locaties voor nieuwe trendy hotels. Zo ook het nieuwe boetiekhotel FINCH. En jij kan een overnachting winnen! Hoe? Laat in een reactie onderaan dit bericht weten met wie jij graag een nachtje in dit trendy hotel wil slapen of doe mee via onze Facebook pagina Dubbel meedoen mag natuurlijk ook.

Boetiekhotel FINCH Eindhoven | Duravit badkamer | Winactie

Over boetiekhotel FINCH

In 1871 openden de deuren van het statige Hotel De Keizer aan de Keizerstraat in Deventer. Het vormde de verbinding tussen het destijds nieuwe station en de oude binnenstad. In 1918 kocht de Rotterdamse Bank NV het iconische gebouw. Vanaf de jaren ‘70 was het in gebruik als kantoorpand. Anno nu, 146 jaar na dato, omarmt boetiekhotel FINCH de historische eigenheid van dit zo karaktervolle gebouw.

Boetiekhotel FINCH Eindhoven | Winactie

Het leukste hotel van Deventer

FINCH is een nieuw hoofdstuk in een roemrijke geschiedenis. Eeuwenoud en springlevend. Na 100 jaar is het weer wat het ooit was: het leukste hotel van de stad. De wens was om een hotel te creëren dat veel meer was dan alleen een plek om te slapen. Een hotel voor een nieuwe generatie gasten die gaat voor een omgeving vol inspiratie.

Kamers hotel Finch | Stek Magazine
Boetiekhotel FINCH Eindhoven | Winactie

Thuis met de luxe van een hotel

Boetiekhotel FINCH is een hotel met een avontuurlijke persoonlijkheid en een goede smaak. Het biedt luxe, maar is minder formeel dan andere hotels met een hoge kwaliteit. Een beetje zoals thuis, maar dan met de luxe van een hotel. En niet onbelangrijk: met een toffe bar. Het hotel heeft 24 kamers in alle soorten en maten. De kamers hebben een frisse, moderne stijl. Historische details, zoals grote ramen en originele balken, laten de eigenaardigheden en de geschiedenis van het pand zien.

Boetiekhotel FINCH Eindhoven | Duravit badkamer | Winactie

Badkamer als blikvanger

De badkamers zijn voorzien van de iconische wastafel DuraSquare van de Duitse fabrikant Duravit. DuraSquare is vervaardigd uit DuraCeram®. Dit keramische materiaal maakt het mogelijk om wastafels met hele dunne randen te creëren.

Duravit wastafels in hotels

Het zwarte onderstel in combinatie met het witte keramiek zorgen ervoor dat het een echte blikvanger is in de mooi ingerichte badkamer. Ook het toilet is van Duravit: het Durastyle Basic wandcloset.

Hotelstijl slaapkamer Duravit wastafels | Stek Magazine

Voor meer informatie over boetiekhotel FINCH FINCH

Winactie overnachting boetiekhotel FINCH

Deze actie wordt uitgeschreven door Boetiekhotel FINCH en Stek Magazine. Je kan meedoen van 18 juni tot en met 30 juni 2020. We selecteren uit alle deelnemers op willekeurige en onafhankelijke wijze één winnaar. De winnaar wordt na 1 juli bekend gemaakt op deze site. Je kan deelnemen vanaf 18 jaar. Deelname is gratis. De te winnen prijs is een overnachting voor twee personen in Hotel FINCH op basis van beschikbaarheid. De waarde van de prijs is € 84,- Je kan de prijs niet inwisselen tegen contanten of andere producten. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord door of in samenwerking met Facebook.

19 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.