Stek Woon & Lifestyle Magazine
Friday Next Cafe Overview

Woonwinkel Friday Next

Elke maand spotten we een leuke winkel. Dit keer Friday Next aan de Overtoom in Amsterdam. Shoppen voor een compleet nieuw interieur, woonaccessoires of andere kleinigheidjes zoals tassen, boeken en sieraden doe je bij woonwinkel Friday Next. Een variatie aan spullen waar het altijd een feestje is om rond te neuzen. Overal waar je kijkt doe je inspiratie op een word je op ideeën gebracht; zelfs in het café! We zijn benieuwd naar de personen achter deze leuke winkel! We spraken met Esther Blaffert en Paulien de Vries.

Woonwinkel Friday Next in Amsterdam | Conceptstore | Stek Magazine

Conceptstore Friday Next

Esther en Paulien komen uit de advocatuur. We zijn wel heel benieuwd hoe zij erop gekomen zijn om deze conceptstore te beginnen. “We misten iets in Amsterdam,” vertelt Paulien. ‘’We wilden een plek hebben waar de ervaring en het concept centraal staan in plaats van alleen de winkel of het café. Dat was toen nog heel nieuw, inmiddels zie je steeds meer conceptstores met meubels en woonaccessoires. Zo zijn we begonnen met Friday Next.’’

Woonwinkel Friday Next in Amsterdam | Conceptstore | Stek Magazine

Groot assortiment

Woonwinkel Friday Next is een conceptstore met een breed scala aan meubelen en merken. ‘’Wat we neerzetten is natuurlijk een klein gedeelte van wat er uiteindelijk allemaal mogelijk is,” licht Esther toe. “Wat wij ook doen in de conceptstore is advies geven. Waar het op neer komt is dat heel veel mensen hier aan het winkelen zijn en dan advies nodig hebben in bepaalde stoffen, kleuren of interieur.” Naast een breed assortiment aan meubelen en merken, verkoopt Friday Next ook kleine accessoires. Je kunt er voor iedereen wel wat vinden. ‘’Wij selecteren ook alleen specifieke items, voornamelijk om de woonwinke Friday Next sfeer te creëren. Dat willen we in de producten duidelijk naar voren brengen,’’ voegt Esther toe.

Woonwinkel Friday Next in Amsterdam | Conceptstore | Stek Magazine

Wij hebben nog even lekker rondgeneusd in deze leuke conceptstore. Mocht je in de hoofdstad zijn, zeker even langsgaan. Al is het alleen maar voor de beleving.

Woonwinkel Friday Next in Amsterdam | Conceptstore | Stek Magazine

Je leest het volledige interview in Stek Magazine 01 – 2015

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.