Stek Woon & Lifestyle Magazine
Vind jouw stijl: kleuren die overal bij passen

Vind jouw stijl: kleuren die overal bij passen

We duiken uren de keuken in voor een culinaire kerst. Dan is een stijlvolle keuken met een prachtig èn praktisch keukenblad van Dekton® of Silestone® de ideale basis. En daar heb je natuurlijk het hele jaar plezier van. Benieuwd welke kleur past in jouw keuken? Ontdek het snel met de handige configurator waar diverse kleuren op jou wachten. Vond jouw stijl met de kleuren die overal bij passen.

Kies jouw keuken

Of je nu een lichte of donkere keuken hebt, met een nieuw keukenblad heb je een totaal andere uitstraling. Ga je voor industrieel of voor classy? Kies hieronder voor de witte of de zwarte variant en selecteer een kleur naar keuze. Of probeer ze allemaal! Zo ontdek je snel welke stijl helemaal past bij jou.

Structuren en kleuren

De collecties van Dekton® en Silestone® by Cosentino bestaan uit eindeloos veel afwerkingen en kleuren. We hebben ter inspiratie een paar kleuren voor je uitgelicht die allemaal een eigen unieke stijl hebben. Zoals de nieuwe kleuren Brooklyn en Silver Lake uit de Silestone® Loft Series. Deze twee kleuren bieden een donkere en een lichtere betonlook met ieder een eigen, unieke uitstraling. Voor een luxe donkere marmerlook ga je voor Silestone® Eternal Emperado. Dit keukenblad heeft een donkere, bijna aardeachtige kleur. De lichte aders en kleine goud-vlekjes maken het een opvallend en levendig werkblad. Liever een lichtere kleur? Dekton® Nilium maakt deel uit van de Industrial Collection, heeft een matte afwerking en is bezaaid met goudbruine spikkels die het materiaal een verweerde uitstraling geven. Heb je als basis een witte keuken dan geeft een donker blad een mooi contrast. Of ga je voor de trend ‘helemaal donker’? Dan spreken de twee allernieuwste kleuren je vast aan. Lees snel verder over Dekton® Bromo en Dekton® Milar.

Vind jouw stijl: kleuren die overal bij passen

Vind jouw stijl: kleuren die overal bij passen

Nieuw: Dekton® Bromo

Bromo is een donkere, grijsblauwe tint die is geïnspireerd op leisteen. Subtiele, vervaagde markeringen, een zorgvuldig gecreëerde textuur en een natuurlijke look geven definitie aan deze kleur die perfect in iedere omgeving past.

Vind jouw stijl: kleuren die overal bij passen

Nieuw: Dekton® Milar

Grijze en bruine tinten vormen samen de basis van het nieuwe Milar-kleurenpalet, geïnspireerd door materialen met een geoxideerde en vervaagde look. De levendige, gespikkelde markeringen en de vegen in donkere tinten geven een sterk karakter, wat zorgt voor een veelzijdige, diepe kleur.

Vind jouw stijl: kleuren die overal bij passen

Vind jouw stijl: kleuren die overal bij passen

Mooi en praktisch

Een keukenblad moet mooi zijn en vooral ook praktisch. Tenslotte wil je er lekker aan de slag met je favoriete recepten en je geen zorgen maken om vlekken en krassen. Waar echt beton nogal een vlekgevoelig kan zijn biedt Cosentino met Silestone® en Dekton® materialen die én de uitstraling van stoer beton hebben, maar ook praktische voordelen bieden als kras-, vlek-, en zuurbestendigheid. Daarbij is Silestone® perfect voor binnentoepassingen (bijvoorbeeld keukens en badkamers) en kan Dekton® ook buiten toegepast worden (denk aan tuintafels, buitenkeukens en tegels). Dus een winterbarbecue in stijl met de kerst is heel goed mogelijk. Ook goed om te weten: beide materialen worden vervaardigd in platen van groot formaat voor toepassingen op maat. Dus van lelijke naden in geen sprake meer. Zo kun jij optimaal genieten van de stijl die bij jou past!

Vind jouw stijl: kleuren die overal bij passen

Meer informatie over Silestone® en Dekton® by Cosentino.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.