Stek Woon & Lifestyle Magazine
De nieuwste grijstinten? Niet voor grijze muizen!

De nieuwste grijstinten? Niet voor grijze muizen!

De kleur grijs is de laatste jaren enorm populair geworden in het interieur. Het is een fijne basiskleur die mooi combineert met wit of zwart maar ook de ruimte geeft voor kleuraccenten. Dat grijs echt niet voor grijze muizen is, bewijst Cosentino met een serie nieuwe grijstinten voor Dekton® en Silestone® die helemaal passen in de trend van 2019: kleuren die je interieur tot leven brengen! En die zijn ‘toevallig’ allemaal grijs.

Grijs op zijn mooist

De kleur grijs is een ideale kleur om een industriële look aan te brengen. Net als natuursteen is beton een favoriet geworden in menig huis. Cosentino voegde de nieuwe kleuren Laos, Soke, Kreta en Lunar uit de Industrial Collection van Dekton®, en de kleuren Brooklyn en Silver Lake uit de Silestone® Loft Series toe. De twee nieuwste Silestone® kleuren bieden een donkere en een lichtere betonlook met ieder een eigen, unieke uitstraling. Allemaal prachtige nieuwe tinten binnen het kleurenpalet grijs. Levendige kleuren die verre van saai grijs zijn!

De nieuwste grijstinten? | Stek Magazine

Dekton® Laos
Deze kleur is geïnspireerd op betonachtige, industriële materialen. Met zijn donkere kleur en verweerde structuur is Laos de pure definitie van de Dekton® Industrial Collection. Dankzij de matte afwerking met grijze aders en diverse goudbruine kleurschakeringen is deze kleur gedurfd, sfeervol en absoluut geen koele grijstint.

De nieuwste grijstinten? Niet voor grijze muizen!

Dekton® Soke
De kleur Soke van Dekton® is een heel elegante grijs, geïnspireerd op klassieke betonvloeren. Door de structuur en details heeft deze kleur een intrigerend effect. De grijsachtige kleurenmix zorgt ervoor dat je deze kan toepassen met diverse materialen om samen tot een stijlvol geheel te komen.

De nieuwste grijstinten? Niet voor grijze muizen!

Dekton® Kreta
Kreta is geïnspireerd op de klassieke betonvloeren, maar met een meer rustige, egale structuur.  Het ontwerp is ingetogen, met op willekeurige plaatsen lichtere en donkerdere nuances. En het mooie van een Dekton® keukenblad is dat je een zeer natuurgetrouwe uitstraling hebt, maar met de gemakken van Dekton®.

Niet voor grijze muizen! | Consentino

Dekton® Lunar
Een beeldschone kleur is Dekton® Lunar. De egale structuur en witte achtergrond maken van Lunar een ware modekleur. Deze kleur is heel geschikt voor een modern interieur. Door de lichtinval ziet het keukenblad er steeds weer anders uit en dat heeft een allesbehalve saaie uitwerking!

Allemaal prachtige nieuwe tinten binnen het kleurenpalet grijs. Levendige kleuren die verre van saai grijs zijn!

De nieuwste grijstinten? | Stek Magazine

Authenthiek grijs

Aan de Natural Collection van Dekton® zijn twee prachtige kleuren toegevoegd die geïnspireerd zijn op de mooiste natuurstenen. De kleuren Vera en Kira zijn twee prachtige grijstinten die gebaseerd zijn op de bijzondere marmersoort Gris Pulpis. Allebei de kleuren hebben een eigen uniek karakter die helemaal past bij de trend om je interieur authenticiteit te geven.

Loftstyle grijs

In de Silestone® collectie heeft Cosentino twee unieke betonlooks gecreëerd die niet zullen misstaan in veel Nederlandse keukens en badkamers. De kleuren Brooklyn en Silver Lake bieden een donkere en een lichtere betonlook met ieder een eigen, unieke uitstraling. Ook nieuw voor deze kleuren is de nieuwe afwerking genaamd Raw die de bladen niet alleen de uitstraling maar ook het gevoel van beton geeft.

Tijdloos grijs

Aan de Silestone® Eternal collectie zijn drie mooie nieuwe tinten toegevoegd: Eternal Desert Silver (een zachtgrijze marmerlook), Classic Calacatta (een witte marmerlook met zachtgrijze aders) en Eternal Emperador (prachtig diepbruin met goudaders). Niet alleen de nieuwe kleuren, maar ook de eigenschappen van het materiaal zijn bijzonder. Door de zogenoemde Silestone® N-Boost-technologie zijn de kleuren nog intenser en krijgt het oppervlak een bijzondere glans. Allemaal natuurlijke marmerlooks maar wel met alle praktische voordelen van Silestone®.

Mooi en praktisch

Een keukenblad moet mooi zijn en vooral ook praktisch. Tenslotte wil je er lekker aan de slag met je favoriete recepten. Waar echt beton nogal een vlekgevoelig kan zijn biedt Cosentino met Silestone® en Dekton® materialen die én de uitstraling van stoer beton hebben, maar ook praktische voordelen bieden als kras-, vlek-, en zuurbestendigheid. Daarbij is Silestone® perfect voor binnentoepassingen (bijvoorbeeld keukens en badkamers) en kan Dekton® ook buiten toegepast worden (denk aan tuintafels, buitenkeukens en tegels). Ook goed om te weten: beide materialen worden vervaardigd in platen van groot formaat voor toepassingen op maat. Dus van lelijke naden in geen sprake meer. Zo kun jij optimaal genieten van de mooiste grijstinten voor al jouw ontwerpen!

Niet voor grijze muizen! | Consentino

Het materiaal wordt vervaardigd in platen van groot formaat voor toepassingen op maat. Dus van lelijke naden in geen sprake meer. Zo kun jij optimaal genieten van een stijlvolle keuken!

Meer informatie over Dekton® by Cosentino: www.dekton.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.