Stek Woon & Lifestyle Magazine
Vier pvc-vloeren die de najaars-trend zetten

Vier pvc-vloeren die de najaars-trend zetten

In de trends van dit najaar zien we rijke materialen en intense kleuren. De botanische trend blijft en ook houtmotieven en steenstructuren spelen een belangrijke rol. Moduleo, de Belgische specialist in pvc-vloeren licht vier trends toe met de perfect bijpassende vloer.

Trend 1: palazzo

Het mag allemaal weer wat luxer in interieurland. Rijke materialen, intense kleuren, warme stoffen, subtiele details… Bij dat alles zijn authentieke details en originele vloeren dé eyecatcher in het interieur. Voor het expressieve dessin Bohemian liet Moduleo zich inspireren door het klassieke legpatroon van de Hongaarse punt – waarbij de planken in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar liggen. En het oude zigzag-patroon Chevron. Door de strakheid van de tekening van de Hongaarse Punt, past deze vloer zowel in een klassiek als eigentijds interieur.

Elke verpakking telt acht unieke XL-planken, 150 bij 250 cm, links en rechts, met op de achterkant een pijl die de legrichting aangeeft. Begin en einde van het dessin vallen altijd mooi samen, zodat je zeker bent van een luxueuze look en afwerking.

BOHEMIAN
Collectie: Impress
Het visuele verhaal achter deze vloer laat zich vanzelf vertellen. De adellijke sfeer die vervat zit in het unieke visgraatpatroon straalt van harmonieuze plechtigheid.

Vier pvc-vloeren die de najaars-trend zetten

Trend 2: botanicals

De botanische woontrend houdt aan. Zelfs in het najaar duiken bloemen, planten en dieren enthousiast op in huis. Resultaat: een warme, gezellige maar tegelijk ook stoere sfeer. Je eigen ‘urban jungle’ creëren is niet moeilijk. Combineer veel groen met natuurlijke materialen zoals hout, rotan, bamboe, glas of aardewerk. Met Shades kleurt Moduleo de tropische trend origineel in. Deze vloer valt op door zijn effect van gelaserd hout en een speels maar uitgebalanceerd lijnenspel. Achter de designcollectie gaat een speciaal ontwikkelde technologie schuil voor een ongeëvenaarde reliëfdruk. De botanicals-trend is daarmee een stuk strakker en geschikt voor een eigentijdse look in tal van interieurs.

Combineer veel groen met natuurlijke materialen zoals hout, rotan, bamboe, glas of aardewerk.

SHADES
Collectie: Impress
Een visueel aantrekkelijk lijnenspel verbindt een complex patchwork van rigide ribbels. Een natuurlijke ode aan de botanische trend.

Vier pvc-vloeren die de najaars-trend zetten

Trend 3: blank wood

Om rust te vinden in een drukke wereld, trekken we steeds vaker de natuur in. Of halen we de natuur in huis, in al haar rijkdom en schoonheid. Dat vertaalt zich meestal in tijdloze interieurs met sfeervolle decoratie. Lichte tinten – zowel in grovere, massieve blokken als in verfijnde houten latjes – brengen kalmte en verrassen door hun ruime mogelijkheden tot combinatie. De ‘Naturally Impressive Floors’van Moduleo lijken als het ware uit de natuur geplukt. Deze vloeren staan stuk voor stuk voor een aparte beleving, waarbij je zelfs de diepte van de groeven, lijnen en knoesten voelt. Laurel Oak straalt rust, elegantie en sfeer uit. Santa Cruz Oak, gebaseerd op metalen en indigo, heeft een meer vintage look. Sierre Oak oogt zacht en verfijnd maar laat je het gevoel van een echte plankenvloer ervaren.

Deze vloeren staan stuk voor stuk voor een aparte beleving, waarbij je zelfs de diepte van de groeven, lijnen en knoesten voelt. Laurel Oak straalt rust, elegantie en sfeer uit.

CASTLE OAK
Collectie: Impress
Een dessin vol ambachtelijke lijnen en typische zaagsneden voor modern met een vintage touch.

Vier pvc-vloeren die de najaars-trend zetten

Trend 4: stone age

Niet alleen houtmotieven, ook steenstructuren maken steeds vaker een trendy statement in huis. Marmer, graniet, leisteen of zelfs het gespikkelde terrazzo dat aan een sterke comeback bezig is. In deze digitale tijden, waar veranderingen elkaar in een snel tempo opvolgen, zoeken we een houvast bij eeuwenoude natuurmaterialen die de tand des tijds hebben doorstaan. Mustang Slate brengt natuurlijke schoonheid en duurzame hardheid samen. Voor dit ontwerp greep Moduleo terug naar de klassieke vloer. Het resultaat is een heel natuurlijke leisteen-indruk. In de XL-versie, met tegels van 44 bij 86 cm, is deze vloer indrukwekkender dan ooit.

Mustang Slate brengt natuurlijke schoonheid en duurzame hardheid samen.

MUSTANG SLATE
Collectie: Impress
Een leisteen die uitblinkt in onderhoudsgemak en kwaliteit. Geef uw interieur een moderne uitstraling met een natuurlijke indruk.

Vier pvc-vloeren | Moduleo

Aan de slag! Laat je creativiteit de vrije loop en kies een vloer die indruk maakt. Neem voor alle mogelijkheden een kijkje op de site van Moduleo®  of ga aan de slag met de Moods Room visualizer

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.