Stek Woon & Lifestyle Magazine

Do it yourself: Kies voor Allura of Marmoleum Click

Back to work! Na de vakantie wil je weer aan de slag, je handen uit de mouwen steken. Bovendien wil je zelf bepalen hoe je vloer er uit ziet. Dat kan met onze variant Marmoleum Click en Allura Click.

Dit is zo’n moment waarop alles klopt, het ontbijt, de ochtendzon, de muziek… en de vloer: Allura PVC stroken. Niet van echt te onderscheiden, zó natuurgetrouw. Vergeet ook het comfort niet. En de praktische kant. Allura is in alles een zorgeloze vloer, ook wat duurzaamheid betreft.

Kies een vloer die helemaal past bij jouw woonstijl. Zo heeft de Allura Click een ruime keuze in steen en houtlook vloeren. En voor een solide strakke beton- of gietvloerlook, kies je voor Marmoleum Click. Click is een handig systeem dat je ook perfect zelf strak kunt leggen. Dus als je nu voor de keuze staat voor een vloer die zowel prachtig als praktisch is, is dit het moment. Dat is pas Love Life!

Marmoleum Click en Allura Click van Forbo Flooring | Stek Magazine

Allura Click van Forbo is de ideale vloer voor een mooie thuiswerkplek.

Blijvend mooi

De vloer is de basis voor elk interieur. Het bepaalt voor een groot deel de sfeer dus je kiest een vloer die mooi blijft. En natuurlijk wil je deze ook zo snel mogelijk gelegd hebben. Goed nieuws want het clicksysteem van Marmoleum Click en Allura Click zijn eenvoudig en snel te installeren. De stroken en tegels zijn extra maatvast, waardoor je verzekerd bent van een blijvend mooie vloer. En last but not least zijn beide vloeren heel gemakkelijk in onderhoud. Minder tijd om schoon te maken en meer tijd voor de leuke dingen!

Puur natuur

Zowel Allura als Marmoleum Click hebben niet alleen een heel natuurlijke uitstraling maar worden ook milieubewust gemaakt. Gewoon in Nederland. Marmoleum Click bestaat uit natuurlijke grondstoffen en een duurzaam productieproces vormen hiervoor de basis. Marmoleum Click bevat geen kunststoffen waardoor het ook nog eens een heel gezonde vloer is, zeker ook voor mensen met klachten aan de luchtwegen. Ook Allura is een milieubewuste keuze, gemaakt met gebruik van 100% groene stroom, 100% ftalaatvrij en bevat gerecycled materiaal.

Marmoleum Click en Allura Click van Forbo Flooring | Stek Magazine

Marmoleum Click is dubbel mooi: een natuurlijke uitstraling en milieubewust geproduceerd.

Marmoleum Click en Allura Click van Forbo Flooring | Stek Magazine

Met Marmoleum Click geef je elke ruimte in huis jouw persoonlijke touch en een comfortabele vloer om op te leven. Love life!

Bekijk de complete collectie van Allura en Marmoleum Click: lovelife-forbo.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.