Stek Woon & Lifestyle Magazine
Verbouwde stal tot prachtig huis

Verbouwde stal tot prachtig woonhuis

Inspiratie opdoen voor je eigen huis, doe je gewoon door lekker binnen te kijken in andere huizen. Niets leuker dan een kijkje nemen hoe iemand woont en zijn of haar huis heeft ingericht. Vandaag geeft Shirley ons een kijkje in haar huis en vertelt zij hoe ze met de verbouwde stal veel extra woonruimte creëerden. Vind je het ook leuk om foto’s van jouw huis of tuin te delen en daar iets over te vertellen? Kijk dan voor meer informatie onderaan deze pagina.

Huis en interieur van Shirley

Soort huis: Vrijstaand
Soort bouw: Bestaande bouw
Woonoppervlak: meer dan 250 m²
Aantal kamers: 5
Mijn woonstijl: Landelijk, Scandinavisch, Industrieel
Instagram: @wonenopnr1

Shirley woont in een woonboerderij uit 1650 in Emmen. Shirley: “Vroeger was het voorste gedeelte van onze boerderij de stal. Daar is nu een grote entree met slaapkamers, een garderobe en een badkamer. Daarachter bevindt zich ons woongedeelte van 100m2 met een ruime woonkamer en keuken met spoeleiland.”

Binnenkijken

Stek Magazine

Binnenkijken

Stek Magazine

Moderne boerderij

Vroeger bestond de boerderij uit 9 kamers waar 2 gezinnen woonden en de knecht en de meid. “De bovenverdieping hebben we recent gemoderniseerd”, vertelt Shirley verder.  “Er is veel licht gekomen door de grote, nieuwe dakramen en we hebben daar een heerlijke nieuwe badkamer. Mijn woonstijl? Die kan ik het beste omschrijven als landelijk, Scandinavisch en industrieel.”

Dank je wel Shirley voor het delen van de foto’s!

Deel ook jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een leuke ingerichte woonkamer, een droomtuin, een mooie slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker. Je mag de foto’s ook sturen naar info@stekmagazine.nl Doe je mee?

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.