Stek Woon & Lifestyle Magazine
DSC

Styling met bloemen voor buiten

Vaak als ik iets ga stylen kijk ik gewoon om mij heen of er iets moois is. Zo vind ik het leuk om je eens te laten zien hoe je met een beetje creativiteit een zero budget styling kan doen. Ontzettend leuk voor een tuinfeest, een bbq of gewoon om je tuintafel gezellig te maken.

DSC02120

Ik heb langs een weiland simpelweg wat bloemen geplukt. Ok, je zou kunnen zeggen dat het onkruid is maar voor mij zijn het gewoon bloemen. Nu wil ik je overigens zeker niet het advies geven om overal maar bloemen en takken te gaan plukken. Fluitenkruid vind je overal en is een mooi ‘onkruid’ om snel een aantal vazen mee te vullen. Vaak vind je ook in je eigen tuin al wat mooie takjes en bloemen om te gebruiken.

DSC02131

Je ziet bij rotondes tegenwoordig vaak prachtige paarse bloemen waarvan je zou denken dat het Lavendel is. Maar het is Kattenstaart. Het lijkt sprekend op lavendel maar groeit ontzettend snel en heeft een veel diepere paarse kleur dan Lavendel. Ik heb het thuis in een pot staan en een paar takjes hiervan geven een mooi kleurcontrast bij het Fluitenkruid en de boterbloemen.

IMG_3388

Je hebt vast wel een paar mooie vazen in de kast staan maar denk voor buiten ook eens aan lege jampotten of een mooie lege wijnfles. Zo heb je al snel een natuurlijke tafelstyling!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.