Stek Woon & Lifestyle Magazine

Smaakmakend nieuws: 3 x innovatief keukendesign

Dit artikel brengt je op de hoogte van het meest recente keukennieuws. Van revolutionaire kooktechnologieën tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verlichting, accessoires en keukendesign.

Keukendesign in de spotlight

Mag jouw keukendesign wel gezien worden? Dan maakt mooie verlichting de sfeer compleet. Uiteraard heeft verlichting ook een functionele rol in de keuken. BORA, expert op het gebied van premium inbouw keukenapparatuur, breidt het assortiment uit met verlichting: BORA Horizon en BORA Stars. Of het nu boven het werkblad, kookveld of eettafel is, deze hanglampen passen perfect in elke keukensituatie. Ze zijn beschikbaar in drie kleuren.

keukendesign nieuws 2024

Goede verlichting is belangrijk binnen keukendesign omdat het zorgt voor het juiste licht tijdens het koken en een prettige sfeer tijdens het eten. Dingen zoals oriëntatie, lichtkleur en intensiteit hebben invloed op de sfeer en ons welzijn. Helderheid en lichtkleuren beïnvloeden ons eetgedrag en humeur, bijvoorbeeld wit licht geeft ’s ochtends energie, terwijl warm wit licht kalmerend is. Met verschillende varianten en instellingen zorgt BORA verlichting voor de perfecte sfeer in elke situatie.

Naadloos keukendesign

2024 staat in het teken van minimalisme in keukendesign. Het betekent dat het design naadloos moet integreren zonder opvallende randen of spiegelglas. V-ZUG excelleert in het ontwerpen van verfijnde keukentoestellen. De CombiCooktop V4000-kookplaat is een perfect voorbeeld. Subtiliteit ontmoet functionaliteit met geïntegreerde afzuiging in het vlakke oppervlak. Bovendien heeft de plaat ZoneFlex-technologie: slimme sensoren detecteren potten en pannen, passen automatisch de kookzones aan op basis van hun grootte. Kortom, een naadloze blikvanger in design en efficiëntie.

Keukendesign V-ZUG

Sometimes, bigger is better. Ook in onze keukens, want in 2024 gaan we voor groter en groots. Van panoramische formaten tot indrukwekkende doeltreffendheid: V-ZUG streeft zoals altijd naar grandeur. De Grand CombiSteamer V6000-stoomoven heeft een breedte van meer dan 90 centimeter, en combineert stoom met hete lucht. Plaats gerust verschillende ingrediënten tegelijkertijd in de oven, want dankzij de automatische bakprogramma’s en dubbelzijdige warmteverdeling wordt alles gelijkmatig gegaard. Host je binnenkort het eerste feest van het jaar? Met deze veelzijdige stoomoven serveer je in no time en zonder moeite een uitgebreide menu.

Innovatieve keukenaccessoire

Ontdek de Rollmat van Franke: de ideale metgezel voor thuiskoks die graag heerlijke gerechten bereiden zonder concessies te doen aan ruimte, comfort en stijl. Deze uitrolbare roestvrijstalen mat past perfect in elke Franke-spoelbak en doet dienst als handig afdruiprek voor keukengerei, een handige plek om voedsel te laten uitlekken, en zelfs als beschermende onderzetter om je werkbladen te vrijwaren van de hitte van pannen. Een slimme oplossing voor een optimaal georganiseerde en stijlvolle keukenervaring!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.