Stek Woon & Lifestyle Magazine
Simpel behangen | Stek Magazine | Behang met bloemmotief

Simpel behangen: natuur op de muur

Met bloemen en planten kun je eindeloos variëren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wat meer blijvende natuurlijke tint in huis. Een subtiel muurtje geeft elke ruimte een compleet nieuwe look. Of je nu gaat voor een effen tint of een groots jungle effect, het kan allemaal. Weet je niet hoe je moet behangen? Lees dan verder over heel simpel behangen.

Simpel behangen | Stek Magazine | Behang met bloemmotief

Superfresco Easy behang

Je hebt een heel nieuwe look op de muur in drie stappen met het Superfresco Easy behang van Graham & Brown Verkrijgbaar in 500 dessins. Het fijne van Superfresco Easy is dat je niet het behang maar de muur insmeert. Zo heb je geen behangtafel meer nodig en is de kans op bobbels en scheuren een stuk minder. Dus zoek een mooi dessin uit en dat muurtje is zo behangen!

Romantisch behang

Ga voor een romantische uitstraling in de slaapkamer met deze pastel gekleurde patronen van bloemen en takken. Smeer een muur in en jouw romantische look is een feit. Met simpel behangen ben je zo klaar.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.