Stek Woon & Lifestyle Magazine
Ba¦o Carlos Piratininga Acqua Fraccaroli

Ontdek de kleur Acqua Fraccaroli

Designmerk Cosentino presenteert de kleur ‘Acqua Fraccaroli’. Een prachtige blauwgroene kleur die helemaal past bij onze nieuwste editie met het thema duurzaamheid.  De kleur vertegenwoordigt natuur, gezondheid, geluk en welzijn. Een fijne positieve kleur in huis!

Acqua Fraccaroli cosentino keukenblad

Mooi en functioneel keukenblad
Dankzij de vertrouwde functionele en mechanische eigenschappen van Silestone®, is Acqua Fraccaroli niet alleen mooi, maar biedt het ook hardheid, stoot- en krasvastheid en een geringe absorptie waardoor het materiaal vlekbestendig is.

Cosentino wasbak Acqua Fraccaroli25 jaar Silestone®
Om de vijfentwintigste verjaardag te vieren van het merk Silkstone®, heeft Cosentino in samenwerking met de Braziliaanse binnenhuisarchitecte Brunete Fraccaroli deze nieuwe krachtige en frisse kleur ontwikkeld. Geïnspireerd op herinneringen uit de eigen kinderjaren van de architecte, waar felle, intense kleuren altijd aanwezig waren, biedt Acqua Fraccaroli een blauwgroene tint die opvalt door zijn glans, sterkte en vrolijkheid de kleur vertegenwoordigt natuur, gezondheid, geluk en welzijn. Acqua Fraccaroli is een frisse tint, die elke ruimte waarin het wordt gebruikt nieuw leven inblaast. Dankzij de veelzijdigheid in toepassing en kleurencombinaties kunnen er uiteenlopende sferen mee gecreëerd worden, van de meest overdadige en opvallende ontwerpen tot meest harmonieuze en ontspannen ruimten.

Toepassingen
Deze opvallende kleur is geschikt voor veel toepassingen zoals keuken- en badkamerwerkbladen, vloeren, tegels, barbladen, trappen of elke andere toepassing in de binnenhuisarchitectuur. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op silestone.com

Silestone badkamer Acqua Fraccaroli Silestone badkamer Acqua Fraccaroli Silestone badkamer Acqua FraccaroliFotografie: Carlos Piratininga

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.