Stek Woon & Lifestyle Magazine
Coral Brush | Stek Magazine

Schoonloopmatten: Wel de pret niet de prut

De eerste kennismaking met een huis begint bij de voordeur. Een stijlvol aangeklede hal geeft een gevoel van thuiskomen zodra je over de drempel stapt. Een mooie entreemat is een belangrijk onderdeel van dit warme welkom. Kies er daarom eentje die helemaal past bij jouw vloer, interieur en kleurtinten. Bekijk de collectie prachtige schoonloopmatten van Coral® en tover je hal in no-time om tot fraai en vuilvrij visitekaartje.

Coral schoonloopmatten | Forbo Flooring | Stek Magazine
Schoonloopmatten van Coral

Mooi makkelijk

Wat verwachten mensen van schoonloopmatten? Dat antwoord is simpel… Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt. Zodat de vloer in huis schoont blijft. Ideaal, want we kunnen wel leukere dingen bedenken dan dweilen en stofzuigen. Maar een entreemat moet natuurlijk ook mooi zijn. Waar vind je die combinatie?

Schoonloopmatten Coral Forbo

Een stijlvol aangeklede hal geeft een gevoel van thuiskomen zodra je over de drempel stapt. Een mooie entreemat is een belangrijk onderdeel van dit warme welkom.

Schoonloopmatten van Coral

Schoonloopmatten: Vuil en vocht niet welkom

Coral® maakt al meer dan 50 jaar hoogwaardige, fantastisch werkende schoonloopmatten. Ze zijn zo goed dat uit onafhankelijke tests blijkt dat ze verreweg het meeste vuil en vocht buiten de deur houden en dus de beste vloerbescherming bieden. Bovendien is een Coral® entreemat vrijwel onverslijtbaar. Je krijgt niet voor niets 5 jaar garantie.

De hal inrichten
Mooie schoonloopmatten bestellen

Perfecte match met jouw vloer

Entreematten lelijk? Welnee! Bij Coral® kun je kiezen uit tal van kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot meer uitgesproken tinten. En van subtiel tot wat meer gemêleerd. Daardoor is er altijd een mooie match te maken met jouw vloer. Of het nu gaat om hout, steen, pvc of bijvoorbeeld een gietvloer.

Kleuren schoonloopmatten

Er is altijd een mooie match te maken met jouw vloer. Of het nu gaat om hout, steen, pvc of bijvoorbeeld een gietvloer.

Wel de pret niet de prut

Met het oog op de toekomst

Meer goed nieuws: Coral® kijkt ook naar de wereld na vandaag. Uit maatschappelijke en milieu-overwegingen worden de schoonloopmatten geproduceerd met 100% groene stroom en levert de productie vrijwel geen afval op. In veel Coral-matten vind je Econyl®-garen van onder andere hergebruikte visnetten. In Coral® Welcome zijn zelfs gerecyclede petflessen verwerkt. Zowel binnenshuis als daarbuiten is het motto van Coral®: wel de pret, niet de prut. 

Mooie schoonloopmatten kiezen

Bestel een staal via de stalenservice
Kijk op de website voor de complete collectie van Coral® 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.