Stek Woon & Lifestyle Magazine

Samenwonen: twee stijlen worden één

In het zonnige Californië staat deze prachtige loft. Designer Savannah Grace Metcalf stond voor een enorme uitdaging om voor deze woning een perfect interieurontwerp te maken. “Het ontwerpen van een huis voor mijn nieuwe man en mij was één van de meest uitdagende projecten waar ik ooit aan heb gewerkt!,” vertelt Savannah. Ze was net getrouwd met Sean, een grafisch ontwerper. De twee bruisden van de creativiteit en de ideeën voor hun nieuwe huis samen. Savannah: “We moesten echt zoeken naar een ontwerp waar al onze plannen, onze verschillende stijlen, in kwamen maar wel samen één geheel moesten zijn. We moesten ook goed kijken naar welke spullen we allebei wel en niet mee zouden nemen.”

twee stijlen samenvoegen

Vleugje vintage

De loft heeft een enorme raampartij met uitzicht op straat. “Als je veel nieuwsgierige voorbijgangers hebt die makkelijk naar binnenkijken, moet je natuurlijk wel zorgen voor een spectaculaire inrichting,” lacht Savannah. Een andere grote uitdaging was de combinatie van wonen en werken. Het echtpaar werkt allebei veel vanuit huis dus er moest een dubbele werkruimte aanwezig zijn. Het signature van Savannah komt met name terug in de vintage inrichting zoals de Bertoia stoelen. Sean speelt graag golf, ook in de woonkamer, dus zijn wens was om de golfclubs in zicht te hebben in een hoek in de woonkamer.

Fuseren van stijlen

“Als ontwerper ben ik meest kritisch op mezelf en dat maakte de besluitvorming vaak lastig. Mijn man is heel rustig en makkelijk maar over design en interieur heeft hij wel een uitgesproken mening wat hij wel wil en niet wil. We hebben echt heel veel van elkaar geleerd tijdens het proces. We zijn erin geslaagd om onze stijlen mooi te fuseren en de spullen die we liefhebben een mooie plek te geven in huis.

vintage stoelen mee samenwonen

Fotografie: Julia Robbs

Bron: Homepolish.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.