Stek Woon & Lifestyle Magazine
Nieuwe tegel-sterren gespot: GIANT & BLACK TILE

Piet Boon by Douglas & Jones introduceert: GIANT & BLACK TILE

GIANT TILE

Maak kleine ruimtes groot en levendig met de nieuwe GIANT TILE uit de collectie Piet Boon by Douglas & Jones. De splinternieuwe tegels danken hun naam aan de bijzonder genereuze afmeting 120 x 120 cm. Speciaal voor deze serie werden drie exclusieve keramische tegels ontworpen die de eigenschappen van beton en natuursteen naadloos vangen. En doordat patronen zichzelf niet herhalen, zijn de tegels niet van echt te onderscheiden. Doordat de vloer vrijwel naadloos kan worden gelegd, ontstaat een rustig geheel.

GIANT TILE White
GIANT TILE White 120×120 cm

GIANT TILE Grey
GIANT TILE Grey 120×120 cm

GIANT TILE Beige
GIANT TILE Beige 120×120 cm

Open de tegelconfigurator

Piet Boon BLACK TILE

BLACK TILE

Ook met de BLACK TILE heeft Studio Piet Boon een bijzondere tegel geselecteerd die de natuurlijke eigenschappen en het typische karakter van natuursteen weerspiegelt. De intense kleuren en vele schakeringen brengen elke ruimte tot leven. Hemels!

Piet Boon BLACK TILE
BLACK TILE 80×80 en 20×20 cm

Piet Boon BLACK TILE

Ontdek GIANT en BLACK TILE in de configurator

De serie GIANT TILE en BLACK TILE staan ook in de handige  tegelconfigurator. Neem snel een kijkje en maak jouw perfecte combinatie! Je kan verschillende ruimtes kiezen en tegels voor de vloer en of wand selecteren totdat je het perfecte resultaat hebt. Twijfel je? Je kan je vrienden om hulp vragen door het resultaten te delen.

Meer informatie over de tegelcollecties van Piet Boon by Douglas & Jones: douglasjones.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.