Stek Woon & Lifestyle Magazine

De indrukwekkende nieuwe tegelserie Ultra by Douglas & Jones

In de wereld van interieurdesign zijn grote tegelplaten de nieuwste trend die steeds meer populariteit wint. Deze indrukwekkende platen bieden niet alleen een modern en strak uiterlijk, maar brengen ook een scala aan voordelen met zich mee. Van hun veelzijdige toepasbaarheid in elke ruimte in huis tot hun vermogen om de blikvanger van je interieur te worden. Ontdek de prachtige nieuwe tegelserie Ultra van Douglas & Jones en de vele voordelen van grote tegelplaten.

Impact op je interieur

Het gebruik van grote tegels in je interieurontwerp heeft de kracht om een ruimte meteen te transformeren tot een echte blikvanger. De visuele impact van een naadloze, grootschalige oppervlakte vormt het middelpunt van elke kamer. De nieuwe tegelserie Ultra van het Hollandse top designmerk Douglas en Jones trekt ongetwijfeld de aandacht in jouw interieur.

tegelserie Ultra Douglas & Jones

De Ultra-serie introduceert revolutionair grote tegels die werkelijk een statement maken in elke ruimte. Dankzij het imposante formaat worden de dessins naadloos weergegeven, van vloer tot plafond, met slechts één tegelplaat. Het resultaat is ronduit indrukwekkend.

tegelserie Ultra Douglas & Jones

Ultra White, Ultra Platinum White, Ultra Palladium Grey, Ultra Grey en Ultra Black Diamond
Afmeting: 120×270 c
m

Groot formaat, grote keuze

De Ultra-serie is verkrijgbaar als wandtegel in zowel het formaat 120×270 cm als 120×280 cm. De kleuren variëren van de helderheid van White, Platinum White en de subtiele tinten van Palladium Grey, Grey en Perle, tot de diepte van Black Diamond, Or, Statuario, en Calacatta Gold. Ook de opvallende tinten Vena Aurum, Cloud, Tundra, Mountain Peak, Choco, Riverbed en Thunder Night maken deel uit van dit veelzijdige palet.

tegelserie Ultra Douglas & Jones
tegelserie Ultra Douglas & Jones

Ultra Or, Ultra Statuary, Ultra Perle, Ultra Calacatta Gold, Ultra Vena Aurum, Ultra Cloud, Ultra Tundra, Ultra Mountain Peak, Ultra Choco en Ultra Thunder Night
Afmeting: 120×280 cm

Toepasbaarheid in elke ruimte

Grote tegelplaten zijn buitengewoon veelzijdig als het gaat om hun toepasbaarheid in verschillende ruimtes in huis. In de keuken kunnen grote tegelplaten bijvoorbeeld worden gebruikt als achterwand. Ze zorgen voor een gestroomlijnde en moderne uitstraling, terwijl ze tegelijkertijd gemakkelijk schoon te maken zijn, wat essentieel is in deze ruimte. De serie Ultra geeft ook elke badkamer een hedendaagse look. Elk dessin van deze indrukwekkende tegelplaten kunnen worden gebruikt voor wanden, vloeren en zelfs douchewanden. Het verminderde aantal voegen vereenvoudigt het schoonmaakproces. Maar ook in de woonkamer en in de hal kunnen de grote tegelplaten dienen als een statement die de algehele uitstraling van de ruimte een markante uitstraling geven. In een hal of gang kan de serie Ultra ook worden gebruikt om de ruimte groter te doen lijken.

Meer inspiratie?

Kortom, grote tegelplaten bieden een combinatie van functionele voordelen en esthetische pracht die ze geschikt maken voor elke ruimte in huis. Met hun vermogen om naadloosheid, ruimtelijkheid en een opvallend visueel effect te creëren, zijn deze tegelplaten uitgegroeid tot een onmisbaar element in eigentijds interieurdesign. Daarmee biedt Douglas & Jones een compleet aanbod aan moderne tegelseries.

Benieuwd naar de prachtige dessins van de Ultra-tegels? Of de complete collectie van Douglas & Jones ontdekken? Laat je inspireren door de overvloed aan mogelijkheden. Je kunt de dichtstbijzijnde dealer vinden via de dealerlocator, waardoor je de collectie van Douglas & Jones en de adembenemende Ultra-serie in al hun pracht kunt bewonderen. Laat je verrassen door de perfecte fusie van functionaliteit en esthetiek, aangeboden door Douglas & Jones.