Stek Woon & Lifestyle Magazine
Royal-bathroom-Motto-by-Mosa

6 sferen van Motto by Mosa: Designtegels voor de badkamer

De badkamer is de nieuwe hotspot in huis. Bij het inrichten van een nieuwe badkamer, een verbouwing of een upgrade is de sfeer bepalend. De basis voor elke nieuwe badkamerstijl begint met het uitzoeken van tegels. Vaak slaat al snel de keuzestress toe, want de hoeveelheid opties is overweldigend! Daarom heeft Motto by Mosa, in nauwe samenwerking met Douglas & Jones, fantastische online tools en inspirerende showroomstudio’s ingericht. Zo wordt het een stuk makkelijker om de sfeer te kiezen voor jouw droombadkamer!

6 Motto by Mosa sferen

Om jouw keuze nog makkelijker te maken, stelden de ontwerpers van Motto by Mosa perfecte tegelcombinaties samen. Ze zijn ingedeeld in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen. Binnen elke sfeer vind je wand- en vloertegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen. Je kunt kiezen uit de Motto by Mosa sferen Serene, Expressive, Noble, Natural, Cosy en Royal. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels. Daarmee stel je eenvoudig een unieke tegelmix samen die voldoet aan jouw wensen én budget. Zo vind je snel de perfecte basis voor jouw nieuwe badkamer.

Sfeer 1: Serene

Witte tegels zijn licht en helder, ze brengen rust en ruimte in de badkamer. Of je nu gaat voor modern of klassiek: wit is altijd een goede keuze.

Motto by Mosa Serene op Spotify  
Motto by Mosa tegels voor de badkamer | Stek Magazine

Motto by Mosa: Bijzondere patronen

Met witte tegels kun je alle kanten op. Kies voor een minimalistische look met witte voegen. Of creëer ritme en contrast door witte tegels juist met een donkere voeg te combineren. De ontwerpers van Mosa maakten patronen voor beide opties. Voor de vloer adviseren zij grijze of beige tegels. 

Motto by Mosa tegels voor de badkamer | Stek Magazine

Bekijk de Serene-collectie


Sfeer 2: Expressive

Motto by Mosa tegels voor de badkamer | Stek Magazine

Gekleurde tegels zorgen voor vrolijkheid en geven je badkamer karakter. Dankzij het zachte kleurenpalet blijft de uitstraling van de ruimte fris en licht.

Motto by Mosa Expressive op Spotify  
Motto by Mosa tegels voor de badkamer | Stek Magazine

Kleurrijk en verfijnd

De ontwerpers van Mosa volgen de kleurtrends op de voet en vertalen ze naar eigentijdse tegels en badkamers. De kleuren van de Motto by Mosa wandtegels zijn precies afgestemd op de kleuren voor de vloer. Daardoor creëer je moeiteloos een geheel dat kleurrijk maar verfijnd is.

Groene tegels badkamer | Stek Magazine
Groene tegels badkamer | Stek Magazine

Bekijk de Expressive-collectie


Sfeer 3: Noble

De gouden combinatie van stoere materialen en grijstinten geeft je badkamer een industriële uitstraling. De koele tegelkleuren lenen zich perfect voor een strak lijnenspel.

Motto by Mosa Noble op Spotify  
Motto by Mosa designtegels | Douglas & Jones

Natuurlijke texturen

De ontwerpers van Mosa lieten zich voor de texturen van de tegels inspireren door beton en zand, en dat zie je. In combinatie met de koele kleuren van Motto by Mosa geeft het een ruimte nét dat beetje extra. Grijs gaat bovendien goed samen met een witte tegel. Dit zorgt voor een fris accent.

Visgraat tegels badkamer | Stek Magazine
Visgraat tegels badkamer | Stek Magazine

Bekijk de Noble-collectie


Sfeer 4: Natural

Motto by Mosa tegels voor de badkamer | Stek Magazine

Lichte zandkleuren zorgen voor harmonie in je interieur. Door de bescheiden maar verfijnde tegelkleuren krijgt je badkamer een rustiek karakter.

Motto by Mosa Natural op Spotify  
Lichte kleuren tegels badkamer | Douglas & Jones

Warmte en zachtheid

De zandlook van de Motto by Mosa tegels straalt warmte en zachtheid uit. Het kleurenpalet bestaat uit tonen die je ook ziet in de natuur. Dit maakt het ook zeer geschikt voor een spa-look in jouw badkamer. De ontwerpers adviseren een subtiel lijnenspel met lichte voegen om de stijl af te maken.

Lichte kleuren tegels badkamer | Douglas & Jones
Motto by Mosa tegels voor de badkamer | Stek Magazine

Bekijk de Natural-collectie


Sfeer 5: Cosy

Motto by Mosa tegels voor de badkamer | Stek Magazine

Omring jezelf met de rijke, aardse kleuren van Cosy. De tegels zijn robuust en geven je badkamer een warm en vertrouwd karakter.

Motto by Mosa Cosy op Spotify  
Lichte kleuren tegels badkamer | Douglas & Jones

Perfecte balans

Door bruintinten te combineren met witte wandtegels zorg je voor balans tussen warm en koel. De ontwerpers maakten verschillende patronen die dit effect benadrukken. Waar het accent ligt kies je zelf. Zo geef je jouw badkamer een persoonlijke touch!

Motto by Mosa designtegels | Stek Magazine
Motto by Mosa designtegels | Stek Magazine

Bekijk de Cosy-collectie


Sfeer 6: Royal

Als je van uitgesproken houdt, zijn donkere tegels de perfecte keuze. De diepe kleurtonen zijn zorgvuldig geselecteerd en geven de badkamer een gevoel van luxe.

Motto by Mosa Royal op Spotify  
Donkere visgraattegels | Stek Magazine

Fraai contrast

Bang dat je badkamer kleiner oogt door tegels in donkere kleuren? Daar hebben de ontwerpers iets op bedacht. Door ze te combineren met witte tegels behoud je het ruimtelijke effect en creëer je een fraai contrast.

Ben je op zoek naar een bijzondere accentwand voor je badkamer? Dan zijn de mozaïektegels van Motto by Mosa iets voor jou. De unieke driehoekige vorm zorgt voor een grafisch en levendig patroon op de muur. Zeker met een contrasterende voeg zijn de geometrische lijnen echte blikvangers. De tegels zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren en structuren als de vloertegels Form en Grain. Zo geef je ook binnen één sfeer een extra accent aan de ruimte, helemaal volgens de laatste trends!

Donkere visgraattegels | Stek Magazine
Motto by Mosa | Stek Magazine

Bekijk de Royal-collectie


Fantastische online tools en inspirerende showroomstudio’s

Heb je een keuze kunnen maken uit één van de zes prachtige sferen? Maar vind het nog moeilijk om je voor te stellen hoe dit staat in jouw badkamer? Ontwerp online jouw droombadkamer.

Deze tool helpt je om het eindresultaat in beeld te brengen zodat je nog beter een keuze kan maken. Je kan de tool online of in de showroom gebruiken. In de showrooms staan er natuurlijk ook adviseurs voor je klaar om de tegels ‘live’ te bekijken en al je vragen te beantwoorden. Online vast nog meer inspiratie opdoen? Download het e-book boordevol inspiratie

Meer informatie over de tegelseries van DOUGLAS & JONES.
Bekijk hier een overzicht van dealers bij jou in de buurt.