Stek Woon & Lifestyle Magazine
Mix & match jouw perfecte vloer en muur

Mix & match jouw perfecte vloer en muur

De tegelcollecties van Douglas & Jones bieden eindeloos veel mogelijkheden om elke ruimte in huis de juiste sfeer te geven. Ga je voor de betonlook, een mooi patroon of een mix van allebei? Het kan allemaal zowel op de vloer als op de wand. Mix & match jouw ideale combinatie met de nieuwe tegelconfigurator.

Deel jouw resultaat

Ben je helemaal tevreden over het eindplaatje of kan je nog wel wat hulp gebruiken? Deel jouw resultaat via Facebook of Twitter en vraag de mening van jouw vrienden.

Douglas & Jones tegel configurator

Verfraai je interieur met prachtige nieuwe tegels. Naast een eigen collectie, heeft Douglas & Jones een aantal mooie samenwerkingen. Zoals de collectie vtwonen tegels en vtwonen beton by Douglas & Jones en de Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones. Benieuwd hoe dit staat in jouw woonkamer, keuken, badkamer of terras? Probeer ze met de tegelconfigurator allemaal uit op de vloer en/of muur en je ziet direct het resultaat.

Open de configurator

vtwonen tegels by Douglas & Jones

In de configurator kun je kiezen om alle tegels uit te proberen of een bepaalde collectie te kiezen. Zou jij graag de vtwonen-stijl toepassen in huis? Klik dan de collectie vtwonen tegels by Douglas & Jones aan. Laat je inspireren door hedendaagse kleuren en verschillende formaten. Door lekker te experimenteren kom je tot verrassend mooie ideeën die helemaal passen bij jou.

Open de configurator

Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones

Ben je fan van de interieurs van Studio Piet Boon? Selecteer dan deze collectie in de configurator. In een interieur draait alles om balans. Combineer materialen en kleuren tot een harmonieus geheel. Met de handige configurator krijg je al snel een idee hoe deze stijlvolle collectie jouw woonkamer, keuken of badkamer kan verfraaien.

Open de configurator

vtwonen beton by Douglas & Jones

Een woonkamer of keuken geef je een heel andere uitstraling met een nieuwe wand of vloer. Neem bijvoorbeeld vtwonen beton by Douglas & Jones. Met Basic Beton krijgt je huis strakke, naadloze en stijlvolle wanden en vloeren. Met de look & feel van beton, maar dan anders. En bij beton denken we allang niet meer aan saai grijs. Probeer met de configurator de vijf mooie tinten.

Open de configurator

Collectie Douglas & Jones

Uiteraard heeft Douglas & Jones ook een eigen collectie met sfeervolle tegelseries. Keuze genoeg! De nieuwe tegelconfigurator helpt je op weg om alle combinaties uit te proberen. Zo zie je meteen of een patroon past bij jouw gewenste sfeer. Boven een aanrecht kan het net dat speelse effect geven. Zeker wanneer je het combineert met een soortgelijke tint tegel, maar dan in effen op de vloer.

Open de configurator

Meer informatie over de tegelcollecties van Douglas &Jones: douglasjones.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.