Stek Woon & Lifestyle Magazine
3 x sfeer

Douglas & Jones tegels: 3 x sfeer

Een stijlvol interieur begint bij een goede basis: een prachtige vloer en fraaie wanden! Met deze drie tegelseries uit de collectie van Douglas & Jones kun je eindeloos mixen and matchen voor een heerlijke sfeer in huis.

Serie GRAND: modern en groots

Past een moderne uitstraling helemaal bij jouw huis? De serie GRAND bestaat uit groot-formaat wandtegels in natuurlijke cementtinten en verschillende structuren. Van satin tot glossy, van Boulevard style tot Urban look. Allemaal in groot formaat. En dus een groots resultaat op de wand. Bekijk de 10 verschillende kleuren en structuren of probeer ze uit in de handige configurator.

Douglas & Jones serie GRAND

Douglas & Jones serie GRAND

Serie WOODLAND: houttegels met structuur

Of je nu kiest voor de vloer, de wand of allebei: met de natuurgetrouwe charme van hout zorg je voor een warme sfeer in elk interieur. De serie WOODLAND bestaat uit houttegels in twee levendige tinten met een mix van houtstructuren. De look van hout, de voordelen van tegels! Naast dat het gemakkelijk in onderhoud is en eenvoudig schoon te maken is, kun je bij WOODLAND op de vloer ook vloerverwarming aanleggen voor een warm én sfeervol geheel.

Douglas & Jones serie WOODLAND

Douglas & Jones serie WOODLAND

Douglas & Jones serie WOODLAND

Serie VINTAGE: Oud in een nieuw jasje

De tegels uit de serie VINTAGE geven elk interieur een speelse twist. De nostalgische patronen zorgen voor de charme van het verleden, maar dan in een modern jasje. Durf dan ook te experimenteren met deze tegels. Een hal, een toilet of de douchevloer tover je om tot de blikvanger van je huis in plaats van de ‘vergeten’ ruimte. Ook in bijvoorbeeld een strakke keuken zorg je voor een fraai effect met een rijtje van deze tegels boven je fornuis. Klassiek en toch helemaal van nu.

Douglas & Jones serie VINTAGE

Douglas & Jones serie VINTAGE
Meer informatie over de tegelcollecties van Douglas & Jones: douglasjones.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.