Stek Woon & Lifestyle Magazine
Mooi, makkelijk & modern: Tegels voor elke ruimte in huis

Mooi, makkelijk & modern: Tegels voor elke ruimte in huis

We weten allemaal dat tegels praktisch en makkelijk in onderhoud zijn. We zien ze in de hal, keuken en badkamer… maar ook steeds meer in de slaapkamer zien we veel mooie dessins en kleuren tegels. En niet alleen op de vloer. Kijk, tap en swipe mee en ontdek alle tegels voor elke ruimte in huis!

Tegels voor elke ruimte in huis - Stek Magazine

Van slaapkamer naar badkamer

Eenheid in huis zorgt voor een rustige en ruimtelijke uitstraling. Ga voor stijlvolle tegels in de gang, de badkamer én slaapkamer(s). Met de serie Scrape van vtwonen by Douglas & Jones heb je een prachtige, doorleefde, karakteristieke vloer en de industriële basis voor elke ruimte die daardoor naadloos in elkaar overlopen. Verkrijgbaar in vier formaten die je kunt mixen en matchen of ga juist voor hetzelfde formaat in de slaapkamer en een kleiner formaat in de badkamer. Net als alle andere tegels uit deze collectie heb je een kras- en slijtvaste basis. Combineer de vloertegels met de collectie Piet Boon Tiny Concrete Chalk op de wanden voor een prachtig contrast in zowel kleur als formaat.

Tegels voor elke ruimte in huis

De serie Scrape van vtwonen by Douglas & Jones geeft je huis een prachtig doorleefde basis met de look van een ‘stagefloor’. Combineer met kleuren en formaten voor een mooi en modern geheel.

Mooi & modern

Een tegelvloer geeft elke ruimte direct een moderne look. Met de tegelserie Fusion by Douglas & Jones heb je de keuze uit vier prachtige tinten. Breng contrast aan door met lichte en donkere tegels te variëren in zowel je slaapkamer als badkamer. Zo ontstaat een mooi en modern geheel. Naast de al warme uitstraling van de kleuren is vloerverwarming ook mogelijk met tegels. En net als in de badkamer zijn tegels ook voor de slaapkamer makkelijk in onderhoud en goed schoon te houden. Niets lekkerder dan heerlijk fris beddengoed én een stralend schone vloer!

Tegels voor elke ruimte in huis - Stek Magazine

Tegels zijn kras- en slijtvast en makkelijk in onderhoud. Met als bijkomend voordeel dat je eenvoudig en plaatselijk in huis voor vloerverwarming kan kiezen. Een lage investering maar wel optimaal comfortabel.

Verrassende variaties

Het leuke van tegels is, dat je er eindeloos veel mee kan en elke kleur en formaat mogelijk is. Denk ‘out of the box’ en laat je fantasie de vrije loop! De serie Villa van vtwonen by Douglas & Jones is mooi maar toch ook spannend door de mix van glans & mat. In de metallic tinten maak je van elke wand in huis een eyecatcher. Ook in de slaapkamer. Of eigenlijk juist in de slaapkamer! Daar mag je ook best een opvallende wand creëren waardoor je bed en vloer er nog mooier uitspringt. Klein formaat maar groots effect!

Tegels voor elke ruimte in huis

Een kleine metallic tegel geeft een groots effect op de wand.

Zelf aan de slag

We hebben je een aantal voorbeelden gegeven hoe je met tegels eenheid kunt maken en toch door te spelen met vloeren en wanden, formaten en kleuren, een eigen stijl kunt creëren. Tijd om zelf aan de slag te gaan! Met de super handige configurator kun je elke tegel (formaten en kleuren) van vtwonen, Piet Boon & Douglas & Jones mixen & matchen in verschillende ruimtes in huis.

Tegelconfigurator: tegels voor elke ruimte

Maak net zoveel varianten totdat je jouw ideale plaatje hebt. Kom je er niet uit? Dan kun je jouw resultaat delen met vrienden via Facebook en Twitter om hun mening te vragen.

Naar de configurator

Tegels voor elke ruimte in huis - Stek Magazine

Met dezelfde tegels in verschillende ruimtes zorg je voor een natuurlijke overgang, rust en eenheid. En je hebt maar één manier van schoonmaken en onderhoud in huis.

Meer informatie over de tegelcollecties van Douglas & Jones

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.