Stek Woon & Lifestyle Magazine
Pastelkleuren combineren in huis

Pastelkleuren combineren in huis

Vandaag kijken we binnen in Vancouver. Dit prachtige appartement is ontworpen door Cross Interior Design. Een mooi licht appartement met pasteltinten. Zou jij of vooral je partner in eerste instantie niet denken aan een roze muur? Pastelkleuren combineren in huis, geeft hier best een stoer resultaat. Kijk maar mee!

Pastelkleuren combineren in huis

Pastelkleuren combineren in huis

Een lieflijke muur in pastelkleur met het contrast van een zwarte piano. Een lekker licht huis wat door de strakkere elementen zoals de ingebouwde openhaard, helemaal niet landelijk is.

Pastelkleuren combineren in huis

Romantische kleuren combineren in huis | Stek Magazine

Witte basis met hout

De eetkamer heeft een houten vloer en witte muren. Om de ruimte te vergroten is een mega grote spiegel tegen de muur geplaatst. De kroonluchter geeft de moderne uitstraling een leuke knipoog en misgaat zeker niet door de grote hoogte van de ruimte.

Eettafel met kroonluchter | Binnenkijken Stek Magazine

Leuke kinderkamers

Het grote krijtbordverf oppervlak geeft een leuk effect vaan de kinderkamer. Een heerlijke cosy ruimte. De plankjes aan muur met boekjes geeft het kleur.

Kinderkamer met krijtbordmuur | Stek Magazine Pastelkleuren combineren kinderkamer

Neem een kijkje voor nog veel meer binnenkijkers in verschillende stijlen.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.