Stek Woon & Lifestyle Magazine

Binnenkijken: Nog lang niet af maar nu al prachtig

Huis en interieur van Linda

Soort huis: 2 onder 1 kap
Soort bouw: jaren 30
Woonoppervlak: 100 – 150 m²
Aantal kamers: 6
Woonstijl: Landelijk, Scandinavisch, Industrieel
Instagram: @liefslinda12345

Prachtig geheel

Prachtig geheel maken van je interieur

Linda woont sinds een jaar in een jaren ’30 huis in Ouderkerk aan de Amstel. Linda over haar huis: “Toen wij ons huis kochten vonden we het “klompenhok” (zo noemde de verkoopmakelaar het – ja écht!) waar je het huis via de achterdeur binnenkomt, maar een vreemd hokje dat niet echt bij het huis paste. Maar omdat we ooit nog willen uitbouwen, besloten we om het hokje voorlopig maar te gedogen. Inmiddels is het “klompenhok” omgedoopt tot “laundry room” en past het na een opknapbeurt ineens wél bij de rest van het huis. Daarom deel ik er graag foto’s van met jullie!”

Nog veel plannen

Alhoewel wij het er al prachtig uit vinden zien, is het huis nog lang niet af. Linda heeft nog heel veel leuke ideeën voor hun huis. We gaan haar volgen en we komen graag terug met een update! Want de plannen zijn echt heel leuk en origineel. Hierbij alvast een kleine preview van haar huis!

Prachtig geheel in huis Prachtige keuken met stenen muur Muur van kurk Prachtig geheel interieur Kinderhoekje in de woonkamer maken Lichte slaapkamer met houten vloer. Leuk om een bedlampje zo op te hangen! Prachtig licht huis

Dank je wel Linda voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw huis!

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

2 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.