Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek 07-2022

Nieuwste woontrend: Download de woonmaand editie!

De nieuwste woontrend? Een woonstijl waar je helemaal zen van wordt. In deze woonmaand editie vind je dan ook heel veel tips voor deze populaire look. Lichte tinten vormen de basis voor een minimalistisch interieur. Met daarbij ronde vormen en zachte fluffy materialen creëer je een comfortabele stijl waar je helemaal zen van wordt. Ook de natuur is een belangrijk element binnen deze woonstijl. We geven je tips hoe je de natuur naar binnen brengt. En in de prachtige binnenkijkers zie je hoe hout is toegevoegd als roomdivider en als blikvanger in hoge ruimtes. Kortom, maximale interieur inspiratie voor een minimalistisch huis. We wensen je heel veel plezier met de woonmaand editie van Stek Magazine! 

Nieuwste woontrend in Stek Magazine | Interieurapp

Nieuwste woontrend

In deze editie lees je heel veel wooninspiratie voor een heerlijk Zen gevoel in huis. Van lichte kleuren tot groene bladeren in behang-designs. We geven je tips hoe jij deze nieuwste woontrend kan toepassen in je interieur. Download snel de woonmaand editie van Stek Magazine. Deze staat vol leuke interieurinspiratie voor het najaar. Je vindt de editie in de bibliotheek van de app.

Gratis interieurapp Stek Magazine

Heb je nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play. Er staat een bibliotheek voor je klaar met heel veel woonmagazines zodat je altijd interieurinspiratie bij de hand hebt! De mooiste binnenkijkers, nieuwste woontrend, en duurzame woontips vind je allemaal in Stek Magazine.

Zen in huis: Je leest het in de nieuwe woonmaand editie

  • Binnenkijken in het Zen-huis van Rowena
  • Binnenkijken bij Marco en Christien: “We hebben een supervet huis en nog duurzaam ook!”
  • Nieuwste woontrend: 10 nieuwe designs uit binnen- en buitenland
  • Groen, groener, groenst: Interview met Eva van Stam Indoor
  • Winnen: Maak kans op een overnachting in lifestyle hotel ‘The Den’

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.