Stek Woon & Lifestyle Magazine
Nieuwe keuken kopen met tips van Stek Magazine

Nieuwe keuken kopen? Download de nieuwste editie vol keukeninspiratie!


Bye bye barbecue en hello kitchen. Na een heerlijke zomer buiten koken wordt het weer tijd om binnen te kokkerellen. Wil je een nieuwe keuken kopen? We schotelen je de mooiste stylingtips voor om je keuken mooi aan te kleden. En we nemen je mee op tour door de prachtigste keukens en huizen. Natuurlijk komen ook de nieuwste interieurtrends weer voorbij. En omdat ook wij geen afscheid van de zomer kunnen nemen, hebben we nog één mooie buitenkijker met geweldige buitenkeuken. Kortom, een Stek Magazine editie bomvol keukeninspiratie! 

Styling cover foto: Debbie hethuismetduizendramen

Fotografie: Urban Hippo’s

Nieuwe keuken kopen? Stek Magazine

Nieuwe keuken kopen tips

Nieuwsgierig naar al die mooie binnenkijkers en tips voor een nieuwe keuken kopen? Download dan nu de nieuwe editie van Stek Magazine. Deze staat vol keukendesign en interieurtrends. Je vindt de editie in de bibliotheek van de app. Heb je de Stek Magazine app geïnstalleerd op dit device (iOS)? Klik hier om direct naar de app te gaan.

Gratis woonapp Stek Magazine

Heb je nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play Er staat een bibliotheek voor je klaar met heel veel edities zodat altijd wooninspiratie bij de hand hebt! De mooiste binnenkijkers, tips voor een stijlvol duurzaam interieur, filmpjes, interieurnieuws en de nieuwste woonmode vind je allemaal in Stek Magazine

Een nieuwe editie vol interieurinspiratie:

  • 9 pagina’s keuken- en eetkamerstyling
  • Keukentrends: 4 keer anders, 4 keer stijlvol
  • Moesmeisje Kim geeft tips voor de moestuin in september
  • Binnenkijken bij Stefan en Laura: Strakke basis en niet te veel frutsels
  • Buitenkijken bij Ralph en Angelique: Beachclub stijl tuin
  • Virtueel Sunway huis: effect van raambekleding van zonsopgang tot ondergang!
  • Binnenkijken bij Hubert en Hélène: Modern en duurzaam wonen
  • Binnenkijken: 3 x verschillende huizen met lichte vloeren

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.