Stek Woon & Lifestyle Magazine
bert plantagie Lodi

bert plantagie: Color your living

bert plantagie is een oer-Hollands merk met tijdloze, stijlvolle meubelen. Design en innovatie gaan hand in hand met kleur en kwaliteit. bert plantagie brengt ook in 2015 een volledig nieuwe collectie met veel nieuwe kleuren waaronder het trendy Copper Orange. En kenmerkend voor bert plantagie is dat er ook weer heel veel keuze is voor de bekleding en materialen van het onderstel. We zetten hierbij de meest opvallende designs op een rijtje. Wil je de gehele collectie bekijken? Vraag dan de nieuwe brochure aan.

bert plantagie stoelen | Stek Magazine

De eigenzinnige Zuki

Als eerste aandacht voor de Zuki. Een eigenzinnig kuipstoeltje ontworpen door David Fox. En meteen al bekroond met de internationale design-award van Design and Design. Er zijn twee uitvoeringen: de Zuki Z is een laag loungefauteuiltje op drie poten, die in dezelfde kleur gespoten kunnen worden als de leren of stoffen bekleding; naar keuze in uni of duo. De (eetkamer)stoel Zuki E staat een stukje hoger op haar frame met vier poten. De kuipjes zijn gevormd uit één stuk vormschuim; even strak als speels, even creatief als comfortabel. De poten zijn uitgevoerd in RVS, lak of glans-chroom. Zo stel je zelf jouw perfecte Zuki samen.

stoelen | Stek Magazine

De comfortabele bert plantagie Lodi

De Lodi is een zeer comfortabele design eetkamerstoel, ontworpen door Stefan Steenkist. Deze draaistoel op een 4-teens poot heeft mooi vormgegeven armleuningen met een speels kleureffect. Ook hier weer heel veel stofferingsmogelijkheden; in uni, duo, ton-sûr-ton of juist twee contrasterende kleuren. De Lodi Wood van bert plantagie is de uitvoering op houten pootjes; ook leverbaar met en zonder armen. Er is altijd een Lodi die past bij jouw wensen in jouw interieur.

stoelen | Stek Magazine

De stoere Bixx

De Lodi eetkamerstoelen van bert plantagie combineren perfect met de tafel Bixx, ontworpen door Hans Daalder. De tafel is in verschillende lengtes verkrijgbaar en ook als elegant ovaal model. Het stevige, speelse onderstel bestaat uit RVS poten die naar buiten lopen; tussenin bevindt zich een houten balk. De poten kunnen in elke gewenste RAL kleur worden geleverd, voor een stijlvol één-tweetje met de eetkamerstoelen.

bert plantagie stoelen | Stek Magazine

De vele mogelijkheden van Feline

De zitgroep Feline heeft een prachtig design, ontworpen door Hugo de Ruiter. Met Feline kun je eindeloos variëren en zijn de keuzemogelijkheden enorm groot. Elke bank wordt samengesteld uit losse elementen; van een gewoon tot een extra breed zitelement, van een chaise longue tot een hoekbank. Speel vooral ook met verschillende stoffen en leerkleuren. Hugo de Ruiter ontwierp ook de Feline kast om het interieur compleet te maken. De Feline kast is eveneens verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Nóg meer kleur

In de nieuwe collectie is er nog meer kleurkeuze. Zo zijn er maar liefst 18 nieuwe lederkleuren waaronder de trendy kleuren Teal, Nude, Coral en Seagreen. Ook de stofcollectie is uitgebreid in 2015 zodat je een keuze hebt uit meer dan 200 stoffen. Zo geef je aan elke bert plantagie jouw eigen persoonlijke touch.

Kijk voor meer informatie en verkooppunten op bertplantagie.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.