Stek Woon & Lifestyle Magazine
Pastel kitchen

Mintgroene keuken

Pastel kitchen: zo fris als een mintje, deze mintgroene keuken. Aanvullend kozen we voor aubergine. Niet alleen lekker, maar ook een prachtige kleur voor je interieur.

Foto’s & styling: Souraya Hassan, Binti Home
Tekst: Marlene Rooseman
Locatie: Sarina uit Arkel

Ingrediënten mintgroene keuken

Vergeet eventjes hoogglans wit, betonnen aanrechtbladen of een zwart kookeiland… ook als pastel-liefhebber kun je jouw keuken smaakvol stylen. Kies als basis twee lichte tinten zoals in deze mintgroene keuken met kiezelgrijs en geef je kastjes en muren een frisse look. Keukenaccessoires zijn onmisbaar om de lichte sfeer te creëren die zo typisch is voor een mintgroene keuken. Combineer mooie spulletjes in tinten zoals wit, koper, oudroze of mintgroen. Kies voor ronde, zachte vormen voor een compleet plaatje. Gaat een compleet mintgroene keuken je te ver? Ga dan los met mooie accessoires in deze kleur. Dan kun je altijd weer heel makkelijk veranderen!

Mintgroene keuken | Stek Magazine

Keuken mintgroen | Stek Magazine

Meer dan lekker

Aubergine is niet alleen lekker om te eten. De diepe, paars-bruine kleur leent zich ook perfect om je keuken te stylen. Prachtig in combinatie met pasteltinten zoals lila of mintgroen.

Mintgroene pan | Stek Magazine

Zachte vormen, zachte kleuren

Met accessoires maak je van jouw keuken een heerlijke plek. Show iedereen je mooiste schaaltjes, vazen en plantjes. Bijvoorbeeld die vintage radio of een prachtige tajine in de kleuren van je keuken. En je favo mintgroene pan? Die hoeft nooit meer van het fornuis. Door accessoires te kiezen in maximaal drie kleurgroepen, hoef je niet bang te zijn dat je keuken te druk of rommelig wordt. Voor deze ruimte kozen we mintgroen, koper en aubergine. Gewaagd, maar toch één geheel.

Mintgroene keuken met grijs | Stek Magazine

Pastel kitchen

Een zachte, zonnige keuken

Accessoires in ronde vormen en zachte tinten passen perfect bij een pastel-keuken. Met verse bloemen geef je de ruimte een zonnige touch.

Pastel kitchen

Pastel kitchen

Producten

Terra.Cotto pan saliegroen: MADE.COM
Viva Scandinavia Papercup Laura koffiemok: fonQ
Boska Life Friends plank: fonQ
Theedoeken: HAY
Barkruk: HAY
Bredemeijer Manto Theepot: fonQ
View Quest Retro Radio: theretrofamily.nl
Stoofpot mint: Trendhopper

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.