Stek Woon & Lifestyle Magazine
Je keuken inrichten in 5 stappen

Keuken decoratie met wit, zwart en groen

De keuken is de nieuwe woonkamer. Dé plek in huis om urenlang te tafelen, te lachen met vrienden, spelletjes te spelen of met een wijntje en hapje te filosoferen over de toekomst. Met deze sociale functie is keuken decoratie belangrijker dan ooit. We nemen we een kijkje in de keuken (letterlijk) van ontwerpster Chantell de Bruin. Krijg de inspiratie-smaak te pakken!

Zwart, wit en groen

Ze zijn allesbepalend voor de uitstraling van je keuken: accessoires. Kleurrijke vazen, stijlvolle pannen, prachtige planken… Door te kiezen voor één kleurgroep voor je accessoires, in dit geval groen, geef je jouw keuken meteen een metamorfose. Zwart, wit en groen laten zich ideaal combineren met materialen zoals hout en steen. Zo geef je zelfs de meest moderne designkeuken een natuurlijke uitstraling.

Keuken decoratie met wit, zwart, hout en lekker veel groen | Stek Magazine
Keuken decoratie met wit, zwart, hout en lekker veel groen | Stek Magazine

Groene vaas: Housedoctor
Plantenrek: Ferm Living
Zwart dienblad: BePureHome
Pepermolen: Dille en Kamille

Keuken decoratie die smaakt naar meer

Door je accessoires met zorg te kiezen en kleuren op elkaar af te stemmen, zet je de sfeer van jouw keuken geheel naar eigen hand. Zwart, wit en groen zijn de ultieme ingrediënten voor een stoere en robuuste, maar toch tijdloze uitstraling. Combineer ze met verschillende houtsoorten en andere natuurlijke materialen zoals steen, planten en koper. Voor een keukenstyling die smaakt naar meer.

Decoratie keuken met wit, zwart, hout en lekker veel groen | Stek Magazine

Keukensmaak te pakken | Stek Magazine
Keukensmaak te pakken | Stek Magazine

Broodplank: HK-Living
Witte vaas: Housedoctor
Dienblad: HK-Living
Karaf: Dille en Kamille

Hoge kwaliteit, luxueuze uitstraling

Accessoires van hoge kwaliteit geven iedere keuken een luxueuze uitstraling. Kies bijvoorbeeld mooi servies in “jouw” kleuren of zet je mooiste pan als decoratie op het fornuis. Kies je voor groen, dan zit je altijd goed. Vrijwel alle groentinten zijn prachtig te combineren. Bijvoorbeeld bij Dille en Kamille vind je zulke leuke keukenspulletjes. Met een vers groen kruidentuintje maak je het plaatje compleet.

Keukensmaak te pakken | Stek Magazine
Keukensmaak te pakken | Stek Magazine

Servies: Serax
Kweekkastje: Dille en Kamille
Schaaltjes: HK-Living
Vijzel: Dille en Kamille

Fotografie & styling: Souraya Hassan | Binti Home

 

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover