Stek Woon & Lifestyle Magazine
Je keuken inrichten in 5 stappen

Keuken decoratie: wit, zwart en groen

De keuken is de nieuwe woonkamer. Het is de plek in huis om urenlang te tafelen, bij praten en spelletjes te spelen. Of met een drankje en tapas plannen te maken. Daarom is  de sociale functie van keuken decoratie belangrijker dan ooit. We nemen een kijkje in de keuken van ontwerpster Chantell de Bruin. Krijg de inspiratie-smaak te pakken!

Keuken decoratie zwart, wit en groen

Het is allesbepalend voor de uitstraling: keuken decoratie. Elegante vazen, mooie pannen, houten planken… Door te kiezen voor één kleurgroep voor je accessoires, in dit geval groen, geef je jouw keuken meteen een make-over. Keuken decoratie in zwart, wit en groen laten zich ideaal combineren met materialen zoals hout en steen. Daarmee geef je zelfs de meest strakke designkeuken een natuurlijke look.

Keuken decoratie met wit, zwart, hout en lekker veel groen | Stek MagazineKeuken decoratie met wit, zwart, hout en lekker veel groen | Stek Magazine

Keuken decoratie die smaakt naar meer

Kies je keukenaccessoires met zorg uit en stem kleuren op elkaar zodat je de sfeer van jouw keuken geheel naar eigen hand zet. Keuken decoratie in zwart, wit en groen zijn de ultieme ingrediënten voor een stoere en robuuste maar toch tijdloze uitstraling. Zeker wanneer je ze combineert met verschillende houtsoorten en andere natuurlijke materialen zoals steen, planten en koper. Voor een keukenstyling die smaakt naar meer.

Decoratie keuken met wit, zwart, hout en lekker veel groen | Stek MagazineKeukensmaak te pakken | Stek MagazineKeukensmaak te pakken | Stek Magazine

Hoge kwaliteit, luxueuze uitstraling

Accessoires van hoge kwaliteit geven iedere keuken een luxueuze uitstraling. Kies bijvoorbeeld mooi servies in jouw favoriete kleuren of zet je mooiste pan als keuken decoratie op het fornuis. Ga je voor groen, dan zit je altijd goed. Vrijwel alle groentinten zijn goed te combineren. Bij Dille en Kamille vind je zulke leuke keukenspulletjes. Met een vers groen kruidentuintje maak je het plaatje compleet.

Keukensmaak te pakken | Stek Magazine
Keukensmaak te pakken | Stek Magazine

Product informatie

Broodplank, dienblad en schaaltjes van HK-Living. Witte vaas en groene vaas van Housedoctor. Via Dille en Kamille: karaf, pepermolen, kweekkastje en vijzel. Het plantenrek is van Ferm Living en het mooie servies is van het merk Serax.

Fotografie en styling keuken decoratie: Souraya Hassan

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.