Stek Woon & Lifestyle Magazine

Keukenaccessoires: De beste bakvormen die je moet hebben

Ben je een echte keukenprins(es)? Dan is jouw keuken vast goed gevuld met de allermooiste keukenaccessoires. Maar ook als je niet het ‘heel Holland bakt type’ bent, is het nog steeds leuk om je keuken mooi aan te kleden. Van pannen tot bakvormen. En deze zijn allang niet meer alleen verkrijgbaar in saaie kleurtjes. Zeker in een zwarte strakke keuken of een hoogglans witte keuken kan gekleurd keukengerei wat pit toevoegen. We geven je 3 tips om je keuken mooi aan te kleden.

Bakvormen woonwinkel.nl

Gekleurde keukenaccessoires

Ga je graag mee met de allernieuwste woontrends? Dan ben je vast dol op trendy interieurkleuren. Zo kan je ook je keuken voorzien van de nieuwste keukenaccessoires. Die hoeven zeker niet keurig opgeruimd in de keukenkastjes! Zo ga je ze niet alleen veel vaker gebruiken maar geven ze ook nog wat kleur aan je keuken. Neem bijvoorbeeld bakvormen. Die zijn er in heel veel verschillende maten en vormen en ook in allerlei leuke kleurtjes. Helemaal trendy is bijvoorbeeld de terra kleur. Je bakt met mooie bakvormen de allermooiste en heerlijkste cakes. Van kleine cupcakes tot tulbanden. Experimenteer er eens op los. Je vindt online genoeg bakrecepten. Van heel ingewikkeld tot super simpel. En met leuke bakvormpjes ziet de meest eenvoudige cake er al prachtig uit!

Pan in terra kleur | Stek Magazine

Trendy potten en pannen

Naast bakvormen gebruik je natuurlijk ook regelmatig, zo niet elke dag, de nodige potten en pannen. Ook als je een keertje niet aan het kokkerellen bent, mogen pannen best op het fornuis blijven staan. Neem bijvoorbeeld een pastelkleurige keuken. Deze kleurt geweldig met de kleur aubergine. Eigenlijk geldt voor kleur hetzelfde als voor koken: durf te experimenteren. Net zoals wat verse kruiden je gerecht wat pit geven, doet een gewaagde kleurencombinatie dat ook voor je keuken.

Mintgroene pan | Stek Magazine keukenaccessoires

Zwarte, witte en roestvrije stalen pannen blijven in de kast! De mintgroene keukenaccessoires in combinatie met aubergine kleurige theedoeken laat je shinen op het aanrecht!

Keukenaccessoires en bakvormen | Stek Magazine

Groen in de keuken

Geïnspireerd geraakt door de mintgroene pannen? Eigenlijk is groen altijd een mooie aanvulling in de keuken. Maar dan wel echt groen natuurlijk. Want verse kruiden mogen niet ontbreken. Bijkomend voordeel is dat je deze weer in de allerleukste keukenaccessoires kan plaatsen of op kan hangen. Hoe leuk is het om een vers takje munt te serveren bij een heerlijke cake? Een paar framboosjes erbij en voilà: een kleurig geheel op tafel.

Keukenaccessoires | Groen in de keuken | Stek Magazine

Fotografie & styling: Bintihome voor Stek Magazine

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.