Stek Woon & Lifestyle Magazine
gal

Marmoleum Modular: Uniek, levendig en milieuvriendelijk

Marmoleum Modular by vtwonen. De meest duurzame vloer nu ook in verschillende formaten en tegels. Voor de mooiste combinaties en een unieke, levendige uitstraling. Speciaal voor jou geselecteerd door vtwonen.

De collectie

Marmoleum staat voor duurzaam en sterk, Modular voor stroken en tegels. En vtwonen? Dat staat natuurlijk voor basic, bijzonder en eigenzinnig. We stellen de nieuwe vloeren graag aan je voor.

Drie dessins en 17 kleuren

Als je kiest voor Marmoleum Modular by vtwonen kun je kiezen uit drie dessins: Lines, Shades en Marble en in totaal 17 kleuren. De voordelen van Marmoleum zijn legio: het voelt prettig aan je (blote) voeten, is eenvoudig schoon te maken en eindeloos te combineren met elke woonstijl en daarnaast ook ideaal voor vloerverwarming.

tegels

Dessins

Naast de keuze uit drie dessins en de vele kleuren is er ook een keuze uit zes verschillende legpatronen. Zo stel je jouw vloer helemaal zelf samen zodat deze perfect past in jouw interieur. Om jarenlang van te genieten.

grids-new

Bewust verantwoord duurzaam

Marmoleum Modular by vtwonen is één van de meest milieuvriendelijke vloeren die er bestaan. Marmoleum wordt gemaakt van overwegend natuurlijke en biologische ingrediënten. Een belangrijk bestanddeel is verantwoord geteelde lijnzaad(olie). Dit kleine superfood zaadje wordt vaak in gezonde voedingsmiddelen gebruikt. Van muesli tot brood en zelfs in koekjes. Maar ook in deze milieuvriendelijke – niet eetbare – vloer. Bovendien is de vloer 100% pvc-vrij en bevat het geen ftalaten of andere weekmakers.

Meer informatie over Marmoleum Modular: Forbo-Flooring

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.