Stek Woon & Lifestyle Magazine
Loungebank met zitcomfort

Loungebank met zitcomfort

Een nieuwe bank uitzoeken is nog niet zo eenvoudig. Hoe groot moet de bank zijn, welke stof, welke kleur en welke opstelling is handig? Meest belangrijke, ongeacht het model, is toch wel een loungebank met zitcomfort. Je wil tenslotte lekker kunnen relaxen op jouw loungebank.

Loungebank met zitcomfort

Waar de één een zijleuning comfortabel vindt, wil jouw partner misschien wel liever een hoge rugleuning. Met je tablet op schoot is een rechte leuning plezierig maar bij een avondje Netflixen wil je wel een beetje achterover kunnen ‘hangen’. Dan is een relaxbank echt iets voor jou. Je kunt deze elektrisch heel eenvoudig verstellen voor jouw persoonlijke zitcomfort. Je past de zitting en/of rugleuning gemakkelijk aan aan jouw relax wens van dat moment. Er zijn verschillende mogelijkheden: eenvoudig te bedienen met een knop, met een afstandbediening of zelfs met een ingebouwde USB aansluiting. Zo kun je eenvoudig je telefoon of tablet opladen. Als dat niet relaxed is…

Loungebank met zitcomfort

Opstellingen loungebank

Bedenk voordat je de keuze voor stof of leer en de kleur ook goed waar je loungebank aan moet voldoen. Met hoeveel zit je gemiddeld op je bank? Kijk je regelmatig een film met vrienden? En omdat de bank lang mee gaat, besef ook dat kleine kinderen groter worden. Een lekker ruime bank is voor iedereen fijn. Twijfel je over het formaat? Leg dan met bijvoorbeeld karton de grootte van je nieuwe bank uit op de vloer. Zo kun je nog even schuiven met een hoekstuk of een chaise longue totdat je de ideale opstelling hebt en genoeg ruimte houdt voor een tafeltje. En ga vooral eens ‘proefzitten’ en uitproberen welke stand van de leuning jij het meest plezier vindt. Houd bij een elektrische relaxbank ook rekening dat je de rugleuning een stukje naar achteren kan plaatsen en de bank dus niet recht tegen een muur aan moet staan. Veel loungeplezier!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.