Stek Woon & Lifestyle Magazine
Pink Ribbon en Little Greene | Stek Magazine

Little Greene steunt Pink Ribbon

Voor het vierde jaar op rij steunt de Britse verf- en behangfabrikant, The Little Greene Paint Company, de Nederlandse liefdadigheidsinstelling Pink Ribbon. Klanten steunen met hun aankoop diegenen wiens leven is beïnvloed met borstkanker. € 0,50 cent van elk verkocht verfblik én behangrol in de maand oktober gaat rechtstreeks naar Pink Ribbon. Met dit geld support de Britse onderneming onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan. Kijk snel welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Little Greene steunt Pink Ribbon | Stek Magazine

Het is zowel een eer als een voorrecht voor Little Greene om Pink Ribbon opnieuw te steunen in 2019. Vorig jaar is er een mooie bijdrage geleverd aan de financiering van de Pink Ribbon projecten. We zijn vastbesloten om er weer een succesvol jaar van te maken en met de geweldige ondersteuning van onze leveranciers en klanten, hebben we er alle vertrouwen in! – Managing Director David Mottershead

Little Greene steunt Pink Ribbon | Stek Magazine

Little Greene Pink

Think Pink in oktober en laat je inspireren door de Pink verfcollectie. Deze kleurenkaart bevat onder andere de prachtige Dorchester Pink Colour Scales. Vier tinten in dezelfde kleurtoon, welke gebaseerd is op het originele Dorchester Pink; een rustgevende kleur, waarnaar in de jaren ’60 werd verwezen in een artikel, dat betrekking had op het interieur van een kamer in het Dorchester Hotel. Andere prachtige Little Greene kleuren zijn Blush, Confetti, Ashes of Roses, Light Peachblossom en Hellebore. Maar welke kleur verf of behang je ook kiest, je draagt bij aan deze mooie actie!

Little Greene steunt Pink Ribbon | Stek Magazine

We zijn blij dat ook dit jaar Little Greene weer een actie voor Pink Ribbon organiseert. Met de bijdrage maken we meer borstkankeronderzoek mogelijk. Dat is nog steeds hard nodig, want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. – Relatiemanager Willemijn van den Berg.

Little Greene steunt Pink Ribbon | Stek Magazine

Over Pink Ribbon

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, met als doel een beter en langer leven voor (ex-) borstkankerpatiënten. Pink Ribbon heeft inmiddels meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd. Dit is hard nodig, want in 2018 waren er ruim 17.300 borstkanker diagnoses. De overlevingskansen zijn de afgelopen decennia aanzienlijk gestegen. Toch sterven er jaarlijks nog meer dan 3.000 mensen aan de ziekte. En naar schatting zal het aantal borstkanker diagnoses de komende jaren verder stijgen, naar schatting tot ruim 20.000 in 2020.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.