Stek Woon & Lifestyle Magazine
Persoonlijk tintje interieur | Stek Magazine

Geef je interieur een persoonlijk tintje!

Je hebt je huis mooi ingericht. Alle muren zijn strak en fris wit. De nodige lampen zorgen voor sfeer. En toch mis je net die finishing touch die jouw huis gezellig maakt. Waardoor het aanvoelt als jouw thuis. Geef je interieur een persoonlijk tintje! Zo zorg je ervoor dat het helemaal jij is! Hoe je dat doet? We geven je drie tips!

Persoonlijk tintje interieur | Stek Magazine

1. Posters met persoonlijk tintje

Kunst is huis is een heel persoonlijke keuze. De één houdt van modern, de ander van kleurrijk. Waar je ook van houdt, met kunst aan de muur zorg je voor sfeer. En kunst hoeft niet heel ingewikkeld en duur te zijn. Sterker nog, je kan ook je eigen kunst maken! Denk bijvoorbeeld aan een poster. Kies geen standaard poster uit maar ontwerp deze zelf. Het is heel simpel om zelf een grafisch ontwerp te maken. Je kan online heel makkelijk printwerk bestellen en gebruik maken van templates. Een ander idee is om jouw interieur een persoonlijk tintje te geven met je mooiste vakantiefoto. En dan niet persé het standaard kiekje van de kids maar een mooie omgeving of zonsondergang. Elke keer als je er langs loopt, kan je nog even genieten van die heerlijke vakantie.

Persoonlijk tintje interieur | Stek Magazine

2. Oud in nieuw

Zeker in een nieuwbouwhuis kan een interieur kil aanvoelen. Zelfs met stijlvolle gordijnen en een hele collectie kussentjes blijft het onpersoonlijk. Naast je eigen poster kun je ook een beetje nostalgie toevoegen om een persoonlijk tintje toe te voegen. Denk eens aan een oude lijst voor je nieuwe poster. Helemaal leuk als het eentje uit de familie is. Vintage is ook weer helemaal in dus shop gerust eens bij je ouders op zolder. Wie weet vind je daar je oude favoriete stoeltje of een mooie perzisch kleed wat nu weer helemaal trendy is. Of een oude koffer of kist. Ook kun je denken aan het recyclen van materialen zoals oude paneeldelen als slaapkamerdeuren of om zelf een kast van laten maken. Door iets ouds toe te voegen aan je nieuwe interieur breng je sfeer aan.

Persoonlijk tintje interieur | Stek Magazine

3. Persoonlijke woonaccessoires

Naast kunst, recyclede materialen en vintage pronkstukken zijn ook souvenirs ideaal voor een persoonlijk tintje in huis. Koop op vakantie een mooie houten schaal. Plaats deze op je nog kale tv meubel en voilà je hebt niet alleen een aangekleed meubel maar ook een persoonlijke herinnering. Ook hier kan je natuurlijk een kale witte muur verfraaien door de schaal op te hangen. Als je op vakantie eens bewust om je heen kijkt naar mooie producten, kom je vast iets moois tegen. Een plaatselijke markt in het zonnige Spanje of een brocante markt in Frankrijk hebben vast die ene accessoire waarmee je jouw vakantie mee naar huis neemt!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.