Stek Woon & Lifestyle Magazine
Zelf posters maken | Stek Magazine

Leuke persoonlijke versiering voor op je kamer

“Ik zoek iets leuks voor aan de muur.” Die zin heb je vast wel eens uitgesproken. Zo eenvoudig is dat ook niet om een leuke persoonlijke versiering voor op je kamer te kiezen. De keuze is ontzettend groot. Helemaal weer in zijn wandkleden, terug van weggeweest. Overal te koop maar we zien ze ook veel handgemaakt. Je moet er maar net van houden. Omdat iets in is, hoeft het natuurlijk niet meteen je huiskamer in. Belangrijk is dat je het zelf mooi vindt en dat het bij jou en je huis past. Waarom niet iets (laten) maken wat perfect is voor de muur waar jij ‘iets leuks’ voor zoekt.

Foto’s op posters

Een mooie foto laten afdrukken op een poster kennen we natuurlijk wel. Maar het hoeft natuurlijk niet meteen een familieportret te zijn wat je net voor de verjaardag van oma hebt ‘moeten’ laten maken. Leuk is om bijvoorbeeld juist een kiekje van vroeger te nemen en die op groot formaat in zwart/wit bijvoorbeeld af te laten drukken. Posters kun je in alle mogelijke formaten laten drukken, zelfs 2,5 meter lang. Natuurlijk ook heel leuk voor op de kinderkamer, zo’n levensgrootte foto. Maak eens een gave actiefoto op het sportveld van je zoon/dochter en laat deze op zo’n super formaat afdrukken. Zo heb je toch een leuke persoonlijke versiering voor op je kamer zonder een geposeerd effect. En wat is nou leuker voor jouw topsporter to be dan een eigen sportposter?!

Versiering voor op je kamer

Versiering van vakantiekiekjes

Je kent ze vast wel: de vakantiekiekjes. Je vraagt de kids om even leuk te lachen voor de camera, met de Eiffeltoren op de achtergrond. Of de eindeloze foto’s van de bommetjes in het zwembed, de etentjes op het strand en de leuke bezoeken aan tropische dierentuinen. Allemaal fijn om te hebben natuurlijk en om vooral nog vaak te bekijken. Maar… Voor op de muur kan het ook anders. Maak een foto op het strand van een boot die in de verte voorbijkomt. Of van de kleurige kraampjes op een lokale markt. Als je die foto groot op de muur hebt, zal je nog vaak die herinnering van de geuren en kleuren zo kunnen oproepen.

Versiering voor op je kamer

Persoonlijke quotes

Wat je ook veel tegenkomst op posters zijn quotes. Wij vinden dat erg leuk en ook persoonlijk. Vooral die met een flinke knipoog. Je kunt daar natuurlijk zelf makkelijk een poster van maken door een afbeelding te maken in een bepaald lettertype en kleur en die op elk gewenst formaat te laten drukken. Ook een leuk cadeautje voor een housewarming! Wat je ook kiest voor aan de muur, zorg dat je er een glimlach van krijgt als je er langs loopt. Dan is het altijd goed!

Fotografie foto 1 en 2: Binti Home voor Stek Magazine

Fotografie foto 3: Gieta Arendsen voor Stek Magazine

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.