Stek Woon & Lifestyle Magazine
thumb jose

Leuk voor op je kinds kamer

Om de paar jaar verander je de kamer van je kind. Er komt een moment dat ze zelf graag meedenken over wat ze leuk vinden op hun kamer. Een bepaalde kleur of een poster die ze heel gaaf vinden.

Poster uitzoeken

Natuurlijk zijn er genoeg leuke posters die je kan bestellen in veel verschillende formaten. Nog leuker is natuurlijk je eigen poster maken. Moeilijk? Je hoeft geen grafisch ontwerper te zijn om er eentje te maken. Ga eerst samen bedenken welk thema je leuk vindt. Een bepaalde sport, stripfiguur of een lievelingsdier, kijk eens naar ansichtkaarten of neem een zelfgemaakte foto. Dat laatste is natuurlijk nog veel leuker.

Leuke ansichtkaarten

Afbeelding kiezen

Zoek je op internet naar een geschikte foto? Ga naar Google en type bijvoorbeeld het dier in waar je graag een poster van wil hebben. Klik vervolgens op afbeeldingen. Zorg wel dat wanneer je een foto via afbeeldingen zoekt, je een groot formaat neemt. Dat kan heel makkelijk door bij de afbeeldingen te kiezen voor Formaat en vervolgens klik je op Grootte. Selecteer nu groot zodat je zeker weet dat je afbeelding geschikt is om af te drukken. Het hangt natuurlijk ook af van het formaat wat je kiest. Kan je kind goed tekenen? Dan is een eigen tekening ook heel gaaf om te gebruiken als afbeelding. Maak er een foto van of gebruik een ‘scan app’.

Een quote aan de muur

Laten afdrukken

Heeft je zoon of dochter een mooie foto of afbeelding gevonden? Dan is de ontwerptool voor posters heel handig om je poster af te maken. Je hoeft er geen grafische kennis voor te hebben. Naast een afbeelding kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een leuke quote. Het kan allemaal en zo maak je iets unieks en leuk voor op je kinds kamer.

Hoofd foto: José Russchen

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.