Stek Woon & Lifestyle Magazine

Kringloopschatten: een kijkje binnen en buiten bij Bert-Jan

Huis en interieur van Bert-Jan

Soort bouw: bestaande bouw
Woonoppervlak: 50 – 75 m²
Aantal kamers: 3
Woonstijl: Scandinavisch, Industrieel, Bohemian
Instagram: @goodstuffby

Mix van stijlen met kringloopschatten

Mix van stijlen

Bert-Jan geeft ons een kijkje in zijn appartement en een kijkje buiten op zijn prachtige terras. Hij omschrijft zijn woonstijl als Scandinavisch, industrieel en bohemian. Een heerlijke mix van stijlen die gecombineerd worden tot een prachtig resultaat.

Kringloopschatten interieur

Kringloopschatten

Naast drie stijlen houdt Bert-Jan er ook van om oud en nieuw met elkaar te combineren. Zo voegt hij regelmatig mooie vondsten uit de Kringloop toe aan zijn interieur. Bert-Jan over zijn huis: “Met een vrij simpele basis creëer ik door middel van accessoires steeds een nieuwe sfeer in huis. Mensen die op bezoek komen doen vaak eerst even een rondje door de huiskamer om de – in mijn ogen – gevonden kringloop schatten te bewonderen!” Wandel je even mee naar binnen en naar buiten?

Kringloopschatten in huis Kringloopschatten in huis Interieur met kringloopschatten

Terras in bohemian stijl

Dank je wel Bert-Jan voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw huis en op jouw terras!

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.