Stek Woon & Lifestyle Magazine

Kleur van het jaar 2018: Heart Wood

Elk jaar kiezen de trendwatchers van Flexa de kleur van het jaar. Dit jaar hebben ze gekozen voor Heart Wood als kleur van het jaar 2018. Het idee achter deze kleur is de natuurtrend. We zien steeds meer terug dat we natuurlijke maar zeker ook warme tinten kiezen als basiskleur voor het interieur. Back to nature!

Onthulling kleur van het jaar 2018

Souraya Hassan van studio Binti Home fotografeert alle covers voor Stek Magazine. Zij heeft een geweldig gevoel voor kleuren en weet als geen ander kleuren te combineren tot een verrassend en prachtig resultaat. Souraya onthult voor Flexa de kleur van 2018 Heart Wood en geeft een kijkje achter de keuze en de mogelijkheden van deze nieuwe trendkleur. Een inspirerend interview van Souraya met Heleen (kleurexpert van Flexa).

 

Heart Wood: kleur van het jaar 2018

Als je kijkt naar de huidige trendkleuren waarbij we vooral veel groen zien maar zeker ook blauw is Heart Wood wellicht een verrassende keuze. Maar Flexa kijkt juist naar de toekomst en de kleur die daar inpast. In 2017 was de kleur van het jaar Denim Drift, een stoere blauwtint. Over de hele wereld zagen de trendwatchers dat er steeds meer behoefte ontstaat aan huiselijkheid. Het leuke aan Heart Wood is dat de kleur mee verandert met de kleuren die je eromheen gebruikt. Zo heeft de kleur van jaar Heart Wood een rustgevende werking of zorgt juist voor een levendige toevoeging aan het interieur. Een wereldse kleur waar je lekker mee kan combineren en experimenteren.

Combineren van kleuren met Heart Wood

Heart Wood heeft een subtiele roze toon en zorgt daarmee voor een uitnodigende sfeer. De kleur is geschikt voor elke kamer in huis. Mix & match met wittinten, verschillende groentinten tot koele blauwtinten. Met een vleugje Heart Wood geef je je huidige trendkleuren in huis ook weer een boost voor het nieuwe jaar.

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.