Stek Woon & Lifestyle Magazine

Kijkje in de keuken van Restaurant Smink

Voor de tafelstyling van de kersteditie van Stek Magazine, verzorgde restaurant Smink een kleurrijk gerecht. We nemen een kijkje in de keuken van dit stijlvolle restaurant waar met veel passie gekookt wordt op een hoog niveau.

Restaurant Smink | Friesland | Stek Magazine

Restaurant Smink Friesland

Je vindt restaurant Smink in Wolvega. “Ik kook volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau”, vertel Jan Smink. “Koken doe ik met veel lef en met een grote dosis beleving. We maken gebruik van de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid. De liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.”

Restaurant Smink Wolvega | Stek Magazine

Restaurant Smink Wolvega | Stek Magazine

Persoonlijke sfeer

In het restaurant van Jan Smink staat persoonlijk contact centraal. “We vinden het heel belangrijk om samen met onze gasten te bespreken wat zij die avond verwachten”, licht Jan Smink toe. “Zo leggen we uit wat er die avond op het menu staat en hoeveel gangen men daarvan wenst. En wat de gasten hierbij willen drinken. Vier gangen, acht gangen, wijnen, sappen, bieren, de gast bepaalt en wij gaan ze verrassen.”

3 D food printen | Jan Smink

Innovatief koken

Het leuke van Restaurant Smink is dat de koks middenin het restaurant aan het werk zijn. Zo beleef je de tafelbereidingen en geeft het een heel persoonlijke sfeer. De meest prachtig vormgegeven gerechten verschijnen op het bord. Koken gebeurt in Restaurant Smink met veel passie maar ook met een flinke dosis innovativiteit. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een 3D-voedselprinter. Je zult ervaren dat het eten uit de 3D-printer niet alleen een lust voor het oog is maar heerlijk kan smaken.”

Sterrenrestaurant Friesland | Stek Magazine

Restaurant Smink in Wolvega | Culinair Friesland

Sterrenrestaurant aan huis

Totdat Restaurant Smink weer open mag, kun je thuis culinair genieten van het @homemenu Alles wordt koud geleverd of afgehaald. Bij de bevestiging van jouw bestelling ontvang je de bereidingswijze van de gerechten in tekst. Ook heeft Jan Smink een instructievideo opgenomen. Hierin legt hij stap voor stap de bereidingswijze van de gerechten uit. Ook voor kerst kun je een geweldig 5 gangen verrassingsmenu bestellen. Zo geniet je van een stijlvolle kerst, aan je eigen prachtig gedekte kersttafel, van een sterrendiner.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.