Stek Woon & Lifestyle Magazine

Kijkje in familiehuis met Scandinavische woonstijl

Huis en interieur van Lisette

Soort huis: 2 onder 1 kap
Soort bouw: bestaande bouw
Woonoppervlak: 150-250 m2
Aantal kamers: 4
Woonstijl: Scandinavisch
Instagram: @lisettedejong51

Zelf verbouwd huis met houten schuifdeuren

Zelf verbouwd

Lisette woont met haar gezin in Friesland. Twee jaar geleden kochten ze een 2 onder 1 kap woning met vier kamers. Ze hebben het huis na aankoop volledig gestript en vervolgens helemaal zelf verbouwd.

Lisette over haar huis: “Het is een echt familiehuis. We besloten om helemaal opnieuw te beginnen en alles eruit te slopen. Toen zijn we begonnen om het opnieuw op te bouwen en helemaal eigen te maken. Onze woonstijl is Scandinavisch met veel naturel, pastel en hout.”

Familiehuis verbouwd met Scandinavische woonstijl

Huis zelf verbouwen

Dank je wel Lisette voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw huis!

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

2 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.