Stek Woon & Lifestyle Magazine

Keukennieuws: kraan als design gadget

Ben je op zoek naar een nieuwe kraan in de keuken of ben je een complete keuken aan het uitzoeken? Dan spotten we heel leuk keukennieuws voor jou op de LivingKitchen beurs in Keulen eerder dit jaar. Volgend jaar komt het ook op de Nederlandse markt maar we delen het graag alvast.

Combinatie

Spoelbakken en keukenkranen worden als aparte producten aangeboden, wat het vaak lastig maakt om deze goed te combineren met de wensen voor en het design van de rest van de keuken. Daarom presenteert hansgrohe nieuwe spoelbakcombinaties die echt voldoen aan de eisen op het gebied van functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design in één geheel.

Keukennieuws hansgrohe kranen

Gebruiksgemak

De kranen met uittrekbare vuistdouche worden geleverd met de nieuwe en innovatieve Sbox: deze ultra platte en slimme ‘slanghaspel’ zorgt ervoor dat de slang altijd probleemloos oprolt en dat de slang hierdoor 50% verder kan worden uitgetrokken voor nog meer bewegingsvrijheid.

Keukennieuws van hansgrohe kranen

Gadget

Het beste nieuws aan de spoelbakcombinaties vinden wij de brede randen. Niet alleen esthetisch mooi maar het biedt ook ruimte voor een nieuwe gadget van hansgrohe: de innovatieve 2-gats keukenkranen waarbij de bedieningsgreep voorop de spoelbak is geplaatst. Deze greep is voor iedereen eenvoudig te bedienen: van jong tot oud en links of rechtshandig. Wel zo handig als je lekker aan het kokkerellen bent en je vieze handen even af wil wassen zonder meteen alles te moeten schoonmaken. Uiteraard brengen we je op de hoogte zodra deze combinatie in Nederland beschikbaar is!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.